Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Ny Jönssonligan film 2024

Startat av Steffan Rudvall, 25 oktober 2023 kl. 10:19:28

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Daniel Hofverberg

Citat från: Disneyfantasten skrivet 27 oktober 2023 kl. 09:29:25Men vem är den sistnämnda? Henne har jag aldrig hört talas om förut...
Jennie Silfverhjelm är en känd svensk skådespelare, som bland annat medverkat i femtioelva Beck-filmer och vann Guldbagge ifjol för Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton.

Disneyfantasten

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 27 oktober 2023 kl. 09:38:26Jennie Silfverhjelm är en känd svensk skådespelare, som bland annat medverkat i femtioelva Beck-filmer och vann Guldbagge ifjol för Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton.
Okej, då vet jag vad det är, jag har aldrig varit särskilt insatt i just Beck-filmer även om namnet låter väldigt bekant, och Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton såg jag under januari detta år när den fanns på SVT Play.

Steffan Rudvall

Här är trailern, den verkar hålla sig mer till originalet än den förra om man ser på Robert Gustafssons kostym till exempel.


Lilla My


Steffan Rudvall

Citat från: Lilla My skrivet 27 december 2023 kl. 20:53:20Åååh ser intressant ut ju!
Personligen är jag taggad på Robert Gustafsson som Sickan men det blir också intressant att se hur de kommer behandla Dynamit-Harrys alkoholism.