Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Hur många avsnitt av Pokemon är dubbade

Startat av Jonas9881, 19 februari 2024 kl. 19:46:21

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Jonas9881

Som titeln säger så undrar jag hur många avsnitt som faktiskt är dubbade av serien Pokemon?

Man kunde ju göra en lista och sedan länka listan till folk som undrar.

Själv har jag ingen aning om vilka avsnitt som har dubbats till svenska och hur många.

Så då kan väl någon skapa en lista i detta ämne?

Och en fråga som angår ett annat ämne som en länk är borttagen. Vet möjligtvis @Daniel Hofverberg vilken hemsida det var som var länkat? Du kan skicka ett PM om du inte vill skriva öppet om det, med anledning för att du valde att plocka bort det.

Det andra ämnet jag syftade på: https://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=2606.msg83788#msg83788
"Vissa anser att dom har någon typ av ensamrätt till material och att det ej ska spridas. Men vi anser annorlunda. Detta är väl vad fildelning handlar om att kunna spela in material alla är uppväxta under olika tidsperioder och har inte haft samma möjligheter"
Förkortat citat från en annan användare

Daniel Hofverberg

Citat från: Jonas9881 skrivet 19 februari 2024 kl. 19:46:21Och en fråga som angår ett annat ämne som en länk är borttagen. Vet möjligtvis @Daniel Hofverberg vilken hemsida det var som var länkat? Du kan skicka ett PM om du inte vill skriva öppet om det, med anledning för att du valde att plocka bort det.

Det andra ämnet jag syftade på: https://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=2606.msg83788#msg83788
Nej, tyvärr kommer jag inte ihåg vilken olaglig sajt som hade länkats till i den tråden - det var ju trots allt närmare fyra år sedan, och ett sådant hästminne har jag inte... :(

Det enda jag kan säga är att det var en typisk sådan "skum" sajt, med mängder av reklam och popups, som det finns goda skäl att undvika.
(Om hela inlägg tas bort finns dessa kvar i en Papperskorg för evigt, som bara administratörer kommer åt, men det gäller tyvärr inte om någon har redigerat ett inlägg)

BPS

Säsong 1: Alla avsnitt
Säsong 2: dubbad fram till och med avsnittet Charizard är iskall
Säsong 3: Dubbad fram till episode 26
Säsong 4: Dubbad fram till episode 25 (From Ghost to Ghost)
Säsong:5 (Avsnitt 53 till det sista i säsongen)

Säsong 6 och framåt har dubbats i sina helheter det vill säga i de internationella versionerna så om något avsnitt bara gått i Japan och sedan inte visats internationellt finns det såklart inte dubbat.