Dubbningshemsidans forum

Dubbningar => Om Dubbningshemsidan => Ämnet startat av: VenomSwedubs skrivet 7 januari 2017 kl. 18:41:21

Titel: Inget bekräftelsemail
Skrivet av: VenomSwedubs skrivet 7 januari 2017 kl. 18:41:21
Hejsan, jag och några vänner har en Youtubekanal där vi b.l.a. dubbar lite och vi vill registrera oss på denna sida för att hitta liktänkande. Trots flera försök att få ett verifieringsmail vid registrering så h!r vi fortfarande inte fått nåt. Någon admin här som kan hjälpa?
Titel: SV: Inget bekräftelsemail
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 7 januari 2017 kl. 20:16:35
Det var tråkigt att höra. Jag har hört av ett par andra personer som inte heller verkar få bekräftelsemailen från Dubbningshemsidans forum, medan det såvitt jag vet verkar fungera felfritt för 90% av alla användare. Jag har själv testat med tre olika mailadresser, men inte lyckats att återskapa problemen - för mig har alltid mailen levererats felfritt.

Hursomhelst är det inga problem för mig att aktivera ert konto manuellt, bara jag får veta vilket användarnamn ni registrerat och vilken e-postadress ni registrerat under. Skriv det antingen här eller via e-post till mig, så kan jag hitta åt och aktivera kontot manuellt.

Just nu kan det dock ta en stund innan jag ordnat det, då jag är sängliggande i influensa... :(
Titel: SV: Inget bekräftelsemail
Skrivet av: MyFree68 skrivet 8 februari 2017 kl. 17:00:51
Hej!

Tänkte bara påpeka jag inte fått några mail när jag valt att klicka på glömt lösen ord? Skickade ett mail till dig Daniel för en vecka sedan, men inte fått svar.
Dock så kom jag in idag när jag testade lösen som jag kan ha använt till denna sida.

Men har testat 5-6 gånger att klicka på glömt lösen, utan att det dykt upp något mail. Använder GMail. Och kollat alla mappar

Mvh MyFree68