Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Spindelmannen

#1
Off-topic / Söker Svenskt Dubbade Serier!
16 augusti 2019 kl. 02:15:44
Hej Dubbningshemsidan! Jag har börjat samla efter svenskt dubb material och eftersom det inte finns så mycket på "marknaden" av det så frågar jag er! Finns det någon som kanske vill dela med er av det ni har? Det spelar ingen roll vilken serie eller film bara det är svenskt tal, och jag kanske kan hjälpa er om ni söker något! Skriv gärna ett pm om ni vill hjälpa mig med samlingen!

// Charlie
#2
Hur mycket tjänar en dubbare här i Sverige?
#3
Off-topic / Vill se Scooby-Doo
1 augusti 2018 kl. 22:12:06
Hej alla! Jag undrar om det finns någon vänlig själv som vill dela med sig av Gamla Scooby-Doo serier och filmer på svenska! Jag är relativt ny på denna sida samt så har jag inte mycket datakunskaper heller :D , Det jag har är MEGA och min hotmail är: , om det finns något lättare sätt ni skulle vilja dela med er så skriv gärna här med. Skulle va as nice om någon här kunde dela med sig av det ni har eftersom jag vill verkligen se Scooby-Doo igen på svenska! Mvh Charlie
#4
Off-topic / Börja dubba
28 juli 2018 kl. 23:51:00
Hej alla jag heter Charlie och tänkte fråga om lite tips gällande att börja dubba och att komma in i branschen.
För cirka 2 år sedan försökte jag stenhård att komma in, ringde runt till alla olika dubb studios och skickade emails, dem som svara sa bara att jag skulle skicka in röstprov (vilket jag redan hade gjort) och att dem skulle höra av sig om det blir aktuellt, men ingen hörde av sig. Skickade även ett personligt mail till Lasse Svensson som sa att jag måste bo i Stockholm för att få börja dubba oss dem, och då tappade jag hoppet och intresset la sig på is. Nu två år senare vill jag prova igen och se om jag lyckas, vill få tips av er hur jag kan ta mig tillväga nu, är det lättare nu kanske eller kommer jag aldrig få dubba för jag inte bor i Stockholms området, bor bara 1 timme med tåg därifrån så långt är det ju inte. Känns som en väldigt svår bransch att komma in i och all hjälp upskattas, ni kanske även har några personliga erfarenheter att berätta om. Mvh Charlie!