Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - hertig12

#1
Filmer och TV-serier / Specialagent oso
27 februari 2018 kl. 09:13:17
Sägs vara en av disneys sämre serier, ingen koll på den själv!
#2
Tänkte mer på dvd släpp och vhs på totaly spice?
#3
Totaly s och Miraculous Lady Bug and Cat Noir har sänds på Disneys kanaler ! Så då räknas dom för mig. Dom andra två kanske blev fel, får googla lite, var kanske från nicktoons. Sry om så var fallet.
#4
Jag brukar ofta använda disneyania / dzine för information om disneys svenskdubbade tecknade tv serier, men ett stort antal serier saknas info om. Det jag främst söker är avsnitts antal som sänds dubbade totalt.
Avsnittsnamn på svenska och engelska, samt köp vhs / dvds som getts ut med olika avsnitt. Så sitter någon på info om någon av serierna så vill jag gärna veta :)
Ursäktar felaktig stavning på vissa;P

Dessa saknas:

Bilar serien

Brandy & herr Morris

Buzz lightgear

Descendants

Disneys animerade korta

Elena från Avalor

Gravity falls

Hos Musse

Kejsarens nya skola

Lejonvakten

Lilo och stitch

Lyods i rymden

Miles från morgondagen

Mimmis Toons

Miraculous Lady Bug and Cat Noir

Musse pigg

Puppy Dog Pals

Rasten

Totally Spies

Trassel

Vampirina

Wander i galaxen

Wuzzlarna