Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Soscla

#286
Dubbningar och röster / SV: Liknande Röster
13 maj 2019 kl. 21:16:40
Siw Malmkvist är ju underbar som Yzma och låter jättelik Eartha Kitt!
#287
Off-topic / SV: Greta Thunberg
13 maj 2019 kl. 21:09:33
Citat från: Elios skrivet 13 maj 2019 kl. 16:18:00
Ja för min del skiter jag i vilket för här jag råd att resa någonstans så reser jag med flyg om det inte finns något annat alternativ än det. Ska ju med sägas att många är ju dessutom flygrädda. Så dem förstår jag att då tar dem hellre än 15 timmars bussfärd till Krákow i Polen som jag har gjort.
Jag ska säga att jag inte skiter i miljön men eftersom det inte påverkar överhuvudtaget vad jag än har för transport till det stället jag ska till så tar jag det oavsett om det påverkar miljön eller inte.  ::)

"Det påverkas inte av vad lilla jag gör". Problemet är att alla tänker så och så sitter vi där på pottkanten :/
#288
Off-topic / SV: Greta Thunberg
11 maj 2019 kl. 23:12:34
Jag tycker att hon är superhäftig och hoppas att hennes hårda arbete syns i årets EU-val!
#289
Filmer och TV-serier / SV: Fjärde väggen
11 maj 2019 kl. 23:11:29
Nalle har ett stort blått hus och Dora Utforskaren pratar direkt med tittarna.
#290
Endgame är stadigt på väg uppåt! Och det är ju i förlängningen Diseny  ::)
#291
Det finns en dubbning på Heavenly Sword och kanske om det var Killzone. Kul och knasigt!
#292
Off-topic / SV: Artikel 13
6 maj 2019 kl. 20:52:40
Tror väl inte att Dubbningshemsidan direkt ligger illa till. Får man inte ens prata om andras material? Då kan vi lika gärna lägga ner hela internet. Jag tycker artikel 13 är ett väldigt tråkigt steg i fel riktning för många trevliga personer på youtube. Jag tittar på många som gör fandubbar eller montage och AMVs, men det är väl ett minne blott snart :(
#293
Jag har bara sett Ron Perlman-varianten men av nya trailern att döma tyckte jag inte att Harbor kunde bära upp sminket lika bra. Han såg liksom lite stel ut. Han kanske är jättebra i själva filmen, men... nja. Perlman blåser sånt liv i karaktären och det är bara härligt att se! <3
#294
Game Grumps! <3
Jaiden Animations
CDawgVA

(och massa fandubbare...)
#295
Dubbningar och röster / SV: Guilty Pleasures?
13 april 2019 kl. 18:32:56
Jag förstår dig helt. Staffan är ju skitfin! Jag blir nog ungefär lika hispig av Joakim Jennefors (fast kanske lite mer återhållsam). Blir alltid bara så glad av att höra när han pratar! Smek mina öron!
#296
Dubbningar och röster / SV: Namn i dubbade filmer
13 april 2019 kl. 18:30:43
Citat från: Erik Dahlberg skrivet  9 april 2019 kl. 19:26:54
Dom ville undvika ihopblandning med den italienska porrstjärnan Moana Pozzi

Och så var det väl nån spansk parfym som hette det också så det krockade där. Samma som med Zootropolis/Zootopia, nåt zoo i Europa heter nåt av det och därför bytte det namn.

Till ämnet: I Insidan ut blev väl flickans engelska namn Riley till Jenny? Jag tycker namnbyten är rimliga, när barnen heter namn som svenska barn aldrig skulle fatta.
#297
Det kan ju ha handlat om platsbrist också. "I somras" är ju mycket kortare än "förra sommaren"... Man vill spara in på varje tecken!
#298
Off-topic / SV: Rolig historia( Om Bamse)
20 mars 2019 kl. 11:11:52
Det roliga (tycker jag) är att när Brumma ger sig ut på ett av sina äventyr pratar hon mycket mer och precis som vem som helst. Och det är ju rimligt eftersom hon är precis som alla andra  och ser sig inte som annorlunda, det är vi utifrån som kanske tycker hon pratar lite konstigt. Supersnygg detalj!
#299
Nästan alla filmer ser annorlunda ut i början när de börjar spåna idéer. Aladdin skulle till exempel bo hemma hos sin mamma, här är ett klipp där man får veta mer och höra en sång som ströks!
https://www.youtube.com/watch?v=kV3D1ASN7Xc
#300
Gills Bernard och Bianca i Australien? Den är inte liksom en uppföljare utan mer som bara en till film i samma serie med dem. Jag vet inte, men jag röstade på Askungen 3, för den är så sjukt bra! Det står mellan de två.