Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Mumrik

#1
Så jag hittade min gamla VHS med Rymdpoliserna / Superkämparna.. eller som de heter på Engelska "Adventures Of Galaxy Rangers" från 1986. Jag kom plötsligt ihåg hur mycket jag älskade dem filmen när jag var liten. Jag undrar nu om det nånsin blev mer än en enda VHS? Har aldrig sett fler, och kanske mest viktigt, blev den någonsin släppt på DVD med den Svenska dubben?

Har kollat några avsnitt på Engelska men känner att de Svenska rösterna passar så mycket bättre. Minns inte nu vad företaget hette som dubbade till Svenska men vet att de har gjort många andra bra dubbningar också.
#2
Hallåj!

Jag lyckades nyligen få tag på Batman the animated series på Tradera, som jag just nu håller på att ladda upp till mitt Plex-bibliotek. Dock så hittade jag enbart Volym 1 och Volym 2 (1a och 2a säsongen om jag förstått det rätt) men inte den 3e volymen. Har tittat runt lite här i forumet och sett att just detta har diskuterats tidigare, dock för ganska länge sedan. Undrar kort och gott om någon vet om tredje säsongen finns att få tag på någonstans med Svensk dubbning? Undrar även om de filmerna som gjordes till serien (framförallt SubZero) finns på Svenska någonstans?