Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

OMFL-ransomware

Startat av Grimner, 22 december 2020 kl. 14:45:19

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Scoobydoofan1

Citat från: Grimner skrivet 23 december 2020 kl. 19:26:15
Det hoppas jag också. Många av filerna som nu är krypterade går inte att få tag på genom konventionella medel. Vissa är i princip oersättliga. :'( Allt jag kan göra i nuläget är att behålla de krypterade filerna och hoppas att det någon dag går att återställa dem. Och att de vänliga själar som delat material med mig här på forumet kan upprepa sin generositet och skicka mig sina filmer och serier på nytt.
Vilka serier hade du?

Grimner

Citat från: Scoobydoofan1 skrivet 23 december 2020 kl. 20:25:52
Vilka serier hade du?
Ganska många: https://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=11930
Allra viktigast var väl gamla tecknade Disney-serier som Lilo & Stitch, Kim Possible, Rasten, American Dragon, Aladdin och Hercules. Dessa framförallt har varit väldigt svåra att få tag på, och dessutom vad jag och min lillebror såg mest fram emot att se. :-\
Piratkopiering är inte stöld - det är bevarande!
Stöld innebär förstörelse och förlust. Digital duplicering är skapande, och möjliggör för alla, oavsett bakgrund eller resurser, att ta del av livets mångfald. Det är inte bara etiskt, utan en ren dygd.
Tack till alla som fildelar. Ni är hjältar.