Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Varning - medan du läste inläggen, hann 5 nya svar postas i ämnet. Du kanske bör se över ditt inlägg.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad heter skådespelaren Gunnar Ernblad i efternamn?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av MOA
 - 27 juni 2023 kl. 12:15:57
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 27 juni 2023 kl. 01:45:18Isidor Beslic Löfdahl är en man, och är 25 år gammal i dagens läge. Han är journalist nuförtiden, och har åldrats en del sen han medverkade i dubbningar...
har han dubbat nåt mer än Heffa?Elias Eiding Målar e nog int heller aktiv inom dubbning längre
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 27 juni 2023 kl. 01:45:18
Citat från: MOA skrivet 26 juni 2023 kl. 23:45:07Undrar om Isidor Beslick Löfdahl e en tjej eller kille,troligen kille.
Isidor Beslic Löfdahl är en man, och är 25 år gammal i dagens läge. Han är journalist nuförtiden, och har åldrats en del sen han medverkade i dubbningar...
Skrivet av gstone
 - 27 juni 2023 kl. 00:00:53
När det är barn roller spelar det mindre roll vem som dubbat dom.
Skrivet av MOA
 - 26 juni 2023 kl. 23:45:07
Elias Eiding Målar heter seriöst Målar i efternamn,helkösntigt.Undrar om Isidor Beslick Löfdahl e en tjej eller kille,troligen kille.Filip Hallkvist e den som jag röstade på,kommer Heffa medverka i de nya programmet?
Skrivet av Elios
 - 26 december 2020 kl. 08:14:34
Här tror jag att jag då röstade på Elias Eiding Målar nog för att vi kanske delar samma namn men även för att jag brukar måla ibland. Kanske mest rita men också då måla.
Skrivet av Cadpig
 - 15 juni 2011 kl. 11:37:29
Det är ju grymt synd att "Mina Vänner..." slutade visas mitt i tomma intet. Det är som om serien som präglat Playhouse de senaste fyra åren aldrig hade funnits.
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 15 juni 2011 kl. 11:34:27
Såvitt jag kommer ihåg låter han hyfsat lik, så det är ingen enorm skillnad.

Dock var det ett tag sen jag senast hörde honom som Heffa, och det var ett par år sen jag senast såg något säsong 2-avsnitt av Mina vänner Tiger och Nalle Puh, så jag kan inte garantera att mitt minne stämmer.
Skrivet av Cadpig
 - 15 juni 2011 kl. 11:28:46
Hur lik Hallqvist låter Målar? --- Wow, det är inte en mening man ser skriven varje dag...
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 14 juni 2011 kl. 09:22:41
Det är en bra fråga... Röstmässigt var Isidor Beslik-Löfdahl riktigt bra, men han hade ju mycket riktigt milt uttryckt en hel del problem med inlevelsen.

Jag tycker också att Filip Hallqvist var bäst, men den nuvarande (eller senaste) rösten Elias Eiding Målar är också riktigt bra och inte alls långt ifrån. Hans inlevelse är dessbättre avsevärt bättre än Isidors.

Nu har ju Heffa en besvärlig röst, i och med att rösten inte längre passar när någon skådis kommer upp i målbrottet och det därför är en ganska kort period när någon passar. Därför är det ju oundvikligt att det blir röstbyten ganska ofta.
Skrivet av Cadpig
 - 14 juni 2011 kl. 07:46:13
Vem pörskan kan på allvar tycka att Isidor Beslik-Löfdahl är den bästa Heffa???
Skrivet av Cadpig
 - 12 juni 2011 kl. 18:35:15
Ah, äntligen en poll som är 100% designad för mig. Filip Hallqvist kommer alltid att vara den enda sanna Hefflip Trumpet Buller Heffaklump Den Fjärde. Han satte rollen klockrent och gjorde Heffa till en av mina favoritkaraktärer alla kategorier. Att Isidor Beslik-Löfdahl (jäkla trassligt namn) ersatte honom i och med "Mina Vänner Tiger och Nalle Puh" sänkte serien flera pinnhål, han lät tillräckligt lik Filip för att fungera men han hade 0 (och då menar jag NOLL!) inlevelse, något av det sämsta jag har hört faktiskt. Han skärpte till sig i den numera klassiska "Superdeckarnas Julfilm" men jag kan bara dra en dyster suck vid tanken på hur fantastiskt det skulle ha varit att få höra Filip i den "filmen".

Jag har faktiskt bara sett säsong 1 av serien så jag har inte hört Elias Eiding Målar (räcker det inte med två namn nuförtiden?) än. Eller har jag det? Jag har sett "Vänskapens Melodi" men jag minns inte om jag reagerade på att Heffa lät annorlunda... Enda anledningen till att jag inte har sett hela serien än är att jag saknar episode 52-61. Jag vill ha alla avsnitten och se dem i en radda. Varför slutate Playhouse Disney abrupt att visa en av sina mest populära (och enda bra) serier?
Skrivet av TonyTonka
 - 12 juni 2011 kl. 11:07:03
Vem är bäst som Heffa?

Motivera gärna!  :)