Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Hulu

Startat av Anders M Olsson, 11 augusti 2019 kl. 17:43:27

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Anders M Olsson

Enligt uppgift ska andra säsongen av Tidlös prinsessa / Find Me in Paris släppas på Hulu i USA nu på fredag den 16 augusti.

Finns det någon här som har erfarenhet av att använda Hulu härifrån Sverige? Det ska tydligen gå om man använder VPN, köper presentkort för betalningen och fejkar sin adress så att det ser ut som om man bor i USA. Verkar m.a.o. ganska krångligt...

Och finns det några bra program som kan ladda ner från Hulu? Då menar jag antingen något som laddar ner "på riktigt", dvs sparar ner strömmen bit för bit utan att förvanska eller koda om, eller eventuellt något som visserligen kodar om men ger lika bra resultat som FlixGrab för Netflix. (Program som spelar in från videominnet går det tretton på dussinet av, men resultatet blir så gott som undantagslöst ganska uselt.)

Numera har ju de flesta långfilmerna biopremiär nästan samtidigt över hela världen, men när det gäller TV-serier kör man på i gamla hjulspår och har ofta årslånga förskjutningar mellan olika regioner och tv-bolag.  >:(

Anders M Olsson

Trailer till Find Me in Paris / Tidlös prinsessa säsong 2:


https://youtu.be/Vhh81uwU9MQ