Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vilken var den svenska titeln på den första filmen "Star Wars"?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Disneyfantasten
 -  5 november 2018 kl. 19:13:25
Själv tycker jag bäst om Lizette Pålsson, hon är den som bäst lyckas fånga karaktärens speciella charm, röstlikhet och röstkaraktär, hon har gjort rollen i massor av projekt; "Hos Musse", "Lejonkungen 3 Hakuna Matata" (där hon gjorde gästframträdande i slutet), dataspelet "Disney Princess Enchanted Journey", "Prinsess-Sagor", "Sofia Den Första" (där hon gjorde gästframträdande i ett avsnitt), samt i "Disney On Ice" föreställningar...

Hon är den nuvarande rösten sedan 2001 (eller möjligen rentav redan i Disney On Ice föreställningen 1998, jag vet tyvärr inte om det finns bevarat vilka röster som medverkade i den föreställningen och har inte sett den på svenska heller), så det lär bli hon som gör rollen i  den kommande filmen "Röjar-Ralf kraschar internet" som ska ha svensk biopremiär 2019-02-01!

Tatiana Angelini var den som Walt Disney själv tyckte bäst om, själv tycker jag att rolltolkningen är någorlunda okej...

Då jag är uppväxt med omdubbningen har Anna-Lotta Larsson ett stort nostalgiskt värde, dock är hon inte särskilt lik originalrösten eller karaktärens andemening utan gjorde mer en egen tolkning, men har ändå en del charm i sin insats, och då hon är så stor nostalgi för mig kan jag helt enkelt inte dissa henne, även om hon inte tar första platsen...

(Personligen tror jag att Anna-Lotta Larsson hade passat bra som karaktären Rosenröd, som är Snövits syster ur de där sagorna)
Skrivet av Elios
 -  5 november 2018 kl. 19:02:54
Jag har bara hört en hel film med Anna-Lotta Larsson vilket jag tyvärr bara kan. Men det lilla jag har hört av Tatiana Angelini är ändå ganska bra.
Det andra kan jag inte riktigt uttala mig om.
Skrivet av Disneyfantasten
 -  1 november 2018 kl. 21:52:29
Vem tycker ni bäst om som Snövit? Motivera gärna!