Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Hair (1979)

Startat av Daniel Hofverberg, 2 april 2024 kl. 21:21:30

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Anders M Olsson

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  3 april 2024 kl. 20:24:54Men låter mycket intressant om den verkligen har svensk, norsk, dansk och finsk text; som den italienska utgåvans omslag gör gällande. Jag får kanske prova och beställa den äldre tyska utgåvan från tyska Amazon...
Jag har nu fått hem den italienska Blu-rayutgåvan av Hair. Tyvärr har den ingen nordisk textning alls, trots att det står angivet på omslagets baksida att den skulle ha text på bl.a. svenska, norska, danska och finska. Så det är inte troligt att det finns på motsvarande tyska utgåva heller.

Nåja, den är väl inte sämre än någon annan Blu-rayutgåva. Jag får väl själv tillverka en svensktextad Blu-ray med bild och ljud från den italienska och svensk text från en DVD som jag har haft i min samling sen länge.

Daniel Hofverberg

Citat från: Anders M Olsson skrivet 17 april 2024 kl. 13:19:00Jag har nu fått hem den italienska Blu-rayutgåvan av Hair. Tyvärr har den ingen nordisk textning alls, trots att det står angivet på omslagets baksida att den skulle ha text på bl.a. svenska, norska, danska och finska. Så det är inte troligt att det finns på motsvarande tyska utgåva heller.
Det var tråkigt att höra. :(

Jag har själv köpt den, men inte hunnit få den än...