Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad är 5 + 5? Skriv svaret med siffror:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Hans Tolvaly
 - 26 mars 2018 kl. 20:33:44
Finns den någon chans att du kan dela med dig av de avsnitten du har? Skulle gärna tacka ja till video filer på datorn.
Skrivet av sickstew
 - 19 mars 2018 kl. 22:52:39
Så ingen har de två sista pusselbitarna? Avsnitt 11 och 12 av swat kats på svenska?
Skrivet av Samlaren
 - 16 mars 2018 kl. 16:26:50
Netflix verkar dock sega när det gäller förslag från användare

Har önskat ett 30tal serier som är äldre när req funktionen fanns och innan supporten säger att de vill ha de serierna men sedan är det ju inköparna av serierna som måste säga sitt, antingen är serierna/serien för dyr eller annars vill de köpa in annat.....

Man borde försöka få tag på Netflix kontoret i USA och maila med ngn där och trycka på att det vore bra om de tog in de seriena, då jag tror att det går förbi många mellan händer innan det hamnar på inköparnas bord och där beslutar dem sedan om de ska köpa in ngn serie/film

Supporten sitter oftast inte i USA, den supporten som vi kopplas med om den är svensk eller engelsk, den sitter i Schweiz eller Tyskland. (Den svenska kan dock möjligen sitta i Finland för de har en telefonsupport där på svenska, så möjligen är att telesupport och chatsupport sitter i samma lokal )
Skrivet av sickstew
 - 16 mars 2018 kl. 15:59:44
Mm, logiskt sett borde nån "äga" dubben, men de hävdade alla bestämt att de inte hade dubben.  :(
Fick Avsnitt 9 Ghost pilot rätt nyss. 
Vore gött om avsnitt 11 och 12 ploppade fram nånstans snart, ha hela säsong 1 samlad. :)
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 16 mars 2018 kl. 13:56:07
Den svenska dubbningen av Swat Kats bör ha beställts av TV3, så logiskt sett borde TV3/MTG fortfarande inneha de rättigheterna. Det är förstås möjligt att Warner (eller rättare sagt dåvarande Turner) kan ha köpt loss rättigheterna i samband med att Cartoon Network sände serien (om de nu hade samma dubbning), men det är nog minst lika troligt att de bara licensierade dubben när den skulle sändas så att rättigheterna fortfarande finns inom MTG-koncernen.

Helt klart är i alla fall att alla tre som du pratat med omöjligen kan tala sanning, för antingen Warner eller TV3/MTG måste ha rättigheterna till den svenska dubben idag; om inte något helt annat företag har köpt loss rättigheterna på senare år (vilket verkar högst osannolikt). Jag tror dock inte TV3 orkar kolla upp vad de har och inte har, när det mest troligt alltid gått via huvudkontoret/sändningsavdelningen i London, utan det är nog först om något företag hör av sig och vill licensiera/köpa dubben som de lär kolla upp det ordentligt. Trots allt har ju TV3 inte sänt barnprogram på många år, så det är nog relativt få personer inom företaget som har koll på vilka rättigheter de fortfarande sitter på vad gäller dubbade serier.

Är det som jag tror TV3 som innehar rättigheterna till dubbningen, så borde i så fall Viaplay vara största chansen; som ju trots allt precis som TV3 hör till MTG/Viasat-koncernen. Problemet är väl att det är sällsynt att Warner Bros. velat tillgängliggöra serier via streamingtjänster - det är ytterst få Warner-serier som finns på någon av streamingtjänsterna - och serien i sig är ju producerad av Hanna-Barbera och ägs således av Warner.
Skrivet av sickstew
 - 16 mars 2018 kl. 12:53:08
Citat från: Kust skrivet 13 mars 2018 kl. 19:10:45
Borde inte warner brothers/cartoon network ha serien sparad med dubb? om det hade funnits ett sätt att få kontakt med dom så kanske man hade kunnat fråga om de kunde visa serien på tex boomerang. Är det samma dubb på tv3 som på cartoon network?

Har faktiskt talat med Warner Bros, Cartoon network, tv3, alla säger dom samma sak: De har inte rättigheter till den svenska dubben, de är inte lönsamt för dom att fixa fram den, dom har den inte.  :(

Warner Bros gick även så långt att de säger att de aldrig tar in Dubb från TV-bolag visningarna, utan om de ska göra en egen release så gör dom en egen dubb, och de gör dom ju inte för gamla serier i sådana fall. Så att dom skulle släppa serien verkar inte troligt.

Har även hört av mig till viaplay/netflix/annat, Men där händer inget heller tyvärr.
Skrivet av TecknatÄlskare
 - 13 mars 2018 kl. 22:57:44
Citat från: Kust skrivet 13 mars 2018 kl. 19:10:45
Är det samma dubb på tv3 som på cartoon network?

Mest troligen.
Skrivet av Kust
 - 13 mars 2018 kl. 19:10:45
Borde inte warner brothers/cartoon network ha serien sparad med dubb? om det hade funnits ett sätt att få kontakt med dom så kanske man hade kunnat fråga om de kunde visa serien på tex boomerang. Är det samma dubb på tv3 som på cartoon network?
Skrivet av sickstew
 - 13 mars 2018 kl. 14:09:34
Tja

Swat Kats, i drygt sex år försökt finns och bevara denna serie. Gått ganska bra ändå. Saknar bara två avsnitt, och som ni ser har jag även lite putsade versioner av de flesta avsnitten, inte bara brusig VHS-inspelning av dom. 

Hör med alla ni känner, efter inspelningar av Barntrean/cartoon network  med serien Swat Kats. De två sista avsnitten måste hittas. :)

Sen saknas ju säsong 2 också förstås... x) 

Synkade till bättre bildkälla
1   The Pastmaster Always Rings Twice
2   The Giant Bacteria
3   The Wrath of Dark Kat
4   Destructive Nature
5   The Metallikats
6   Bride of the Pastmaster
7   Night of the Dark Kat
8   Chaos in Crystal
10 Metal Urgency 
13 Katastrophe

Vhsrip
9   The Ghost Pilot

Saknas
11 The Ci-Kat-A
12 Enter the Madkat