Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Bostäder

Startat av mayorovd, 30 oktober 2023 kl. 23:57:17

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

mayorovd

En hyresrätt ska upplåtas till en så kallad skälig hyra. Detta regleras i hyreslagen https://bostadslistan.se/blog/sk-lig-hyra-r-kna-ut-r-tt-hyra-f-r-din-bostad och lagen om uthyrning av egen bostad. Reglerna för att fastställa skälig hyra skiljer sig åt beroende på om det är en bostadsrätt eller ett småhus som hyrs ut och om bostaden hyrs ut i första eller andra hand. I denna artikel kommer vi att titta på reglerna för beräkning av skälig hyra för en bostad.

Daniel Hofverberg

Har du någon fråga eller något du vill ta upp, eller varför skriver du det här?

Citat från: mayorovd skrivet 30 oktober 2023 kl. 23:57:17I denna artikel går vi igenom vilka riktlinjer man ska följa för att räkna ut en skälig hyra för en bostad.
Det är ingen artikel, utan ett inlägg på ett forum...

MOA

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 31 oktober 2023 kl. 00:23:20Har du någon fråga eller något du vill ta upp, eller varför skriver du det här?
Det är ingen artikel, utan ett inlägg på ett forum...
Detta e säkert bara spam,ta bort de om ingen svarar

Daniel Hofverberg

Citat från: MOA skrivet 31 oktober 2023 kl. 13:17:13Detta e säkert bara spam,ta bort de om ingen svarar
Det var min första tanke också, men samtidigt finns inga reklamlänkar i inlägget och ingen reklam i någon profil eller dylikt - så vad har man då att tjäna på att skriva ett sådant inlägg...?

MOA

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 31 oktober 2023 kl. 13:18:56Det var min första tanke också, men samtidigt finns inga reklamlänkar i inlägget och ingen reklam i någon profil eller dylikt - så vad har man då att tjäna på att skriva ett sådant inlägg...?
Ja de låter ytterst könstigt så vi bortde va försiktiga framöver