Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Senaste inlägg

#1
Off-topic / SV: JGF04 på Archive.org
Senaste inlägg av Jonas9881 - Idag kl. 12:16:23
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Idag kl. 12:12:43Grejen är att då måste man bytta uppladdningar mellan avsnitten och vissa blir i sämre kvalitet.
Själv så märkte inte jag av att det var dålig kvalite på Daniels avsnitt, men sen är väl jag en person som inte alltid behöver ha toppen kvalite.

Men när Anders har synkat svensk ljudspår till DR:s video så kommer du har alla 24 avsnitt i bra kvalite hoppas jag.
#2
Citat från: Lillefot skrivet Idag kl. 11:43:51Samma sak har skett för mig stundtals de senaste dagarna, ofta med ett felmeddelande kring att databasen inte kan kontaktas.

Det verkar vara väldigt spontant.
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 11:52:36Jag har fått det 3-5 gånger idag på bara när jag ska skicka ett PM så blir sidan vit och sedan måste jag uppdatera sidan manuellt, och förmodligen beror det på det, då jag inte har märkt detta förut.

Det är inget jätteproblem då det räcker för mig att uppdatera sidan ett par gånger så verkar den funka igen, men lite oro ändå över det, då du har nämnt överbelastning och hackerförsök.
Okej, då är det mest troligt inte internetproblem då utan ett mer allmänt problem.

Jag provar att starta om servern när jag kommer hem från jobbet, och om det inte hjälper får jag gå in i loggfilerna och se om jag kan hitta vad det beror på. Jag gissar att det mest troligt inte är serverleverantörens fel, för då borde servern inte gå att nå alls, men exakt vad problemet är har jag svårt att gissa mig till...

Det skulle förstås kunna röra sig om en ny överbelastningsattack, men inte lika "synlig" som den tidigare, men i så fall borde jag kunna se spår av det i access-loggen eller fel-loggen på servern.

Men om någon drabbas av problemet skulle jag uppskatta om ni kan skriva upp och meddela exakta klockslaget när det händer, för det blir mycket lättare att söka i loggfilerna om jag vet exakt datum och tid. :)
(Loggfilerna på en server är som regel oerhört utförliga, och kan vara flera megabyte stora, så därför måste man veta vad man ska söka efter för att inte behöva leta som en galning...)
#3
Citat från: BPS skrivet Idag kl. 12:08:32Hon har ju dock spelat henne och tråden heter ju faktiskt "Skådespelare som skulle passa en viss roll".
När? ???
#4
Off-topic / SV: JGF04 på Archive.org
Senaste inlägg av Mathilda Gustafsson - Idag kl. 12:12:43
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 11:59:45Mina uppladdningar som finns ute här funkar förutom avsnitt 5-11 samt 13 och 16, och då finns det Daniels version från Archive då mina inte funkar via Archive.
Grejen är att då måste man bytta uppladdningar mellan avsnitten och vissa blir i sämre kvalitet.
#5
Om Dubbningshemsidan / SV: Dubbningshemsidan flyttar ...
Senaste inlägg av BPS - Idag kl. 12:10:20
Jag har stött på de 4 gånger idag med samma felmeddelande som i @Jonas9881 inlägg.
#6
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Idag kl. 11:26:34Dominique Pålsson Wiklund som Harley Quinn.
Hon har ju dock spelat henne och tråden heter ju faktiskt "Skådespelare som skulle passa en viss roll".
#7
Om Dubbningshemsidan / SV: Dubbningshemsidan flyttar ...
Senaste inlägg av Jonas9881 - Idag kl. 12:08:02
Hittade problem-texten, då det ser ut såhär för mig:Skärmbild (24019).png
Förmodligen samma text som ni får också.
#8
Off-topic / SV: JGF04 på Archive.org
Senaste inlägg av Jonas9881 - Idag kl. 11:59:45
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Idag kl. 11:25:21Vilken uppladdning gäller om man vill se serien i sin helhet i bra kvalite?
Mina uppladdningar som finns ute här funkar förutom avsnitt 5-11 samt 13 och 16, och då finns det Daniels version från Archive då mina inte funkar via Archive.

Men jag tror att @Anders M Olsson håller på att lösa så alla avsnitt ska fungera med bra bild.
#9
Om Dubbningshemsidan / SV: Dubbningshemsidan flyttar ...
Senaste inlägg av Jonas9881 - Idag kl. 11:52:36
Jag har fått det 3-5 gånger idag på bara när jag ska skicka ett PM så blir sidan vit och sedan måste jag uppdatera sidan manuellt, och förmodligen beror det på det, då jag inte har märkt detta förut.

Det är inget jätteproblem då det räcker för mig att uppdatera sidan ett par gånger så verkar den funka igen, men lite oro ändå över det, då du har nämnt överbelastning och hackerförsök.
#10
Om Dubbningshemsidan / SV: Dubbningshemsidan flyttar ...
Senaste inlägg av Lillefot - Idag kl. 11:43:51
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Idag kl. 11:28:33De senaste dagarna har jag vid flertalet tillfällen råkat ut för att Dubbningshemsidan (antingen hela sajten eller bara forumet) legat nere kortare perioder, som resulterat i Timeout eller "Connection failed" i webbläsaren. Någon minut senare har det kommit igång igen, men har varit ett halvt dussin avbrott de senaste dagarna... :(

Har någon annan också drabbats av detta, eller beror det här på min internetanslutning? Jag vill veta innan jag börjar leta på servern, för att se om jag hittar någon orsak till detta eller om det är serverleverantören i Finland/Tyskland som har eller har haft problem...

(OBS! Det här gäller inte om någon råkar vara inne på sajten exakt kl. 04:00 på natten - då körs backuper på servern, så då är det avsiktligt att allting kommer ligga nere i ett par minuter. Utan det här gäller alltså andra tider på dygnet)
Samma sak har skett för mig stundtals de senaste dagarna, ofta med ett felmeddelande kring att databasen inte kan kontaktas.

Det verkar vara väldigt spontant.