Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

My little pony tales

Startat av Dolly, 3 januari 2010 kl. 16:23:52

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

onyx86

hon spelade Magic Star i en av de filmer som Collage enterement gav ut. Vet inte vem hon spelade i den filmen, men det var inte Barbie.

Mysan

Hon medverkar vartfall inte i KMs Barbie and the rockstars (övriga Barbie filmer har jag dessvärre ingen koll på)

onyx86

Faktiskt gör hon det hon spelar Diva eller nån, men inte i KMs dubb som du troligen har.

Mysan

#18
Citat från: onyx86 skrivet 12 februari 2010 kl. 22:42:34
Faktiskt gör hon det hon spelar Diva eller nån, men inte i KMs dubb som du troligen har.

Hon som dubbar Diva i KMs heter Agneta Myrberg och låter inte likt Melody i MLP tales, men har ju som sagt endast sett med KMs dubbning så kan ej uttala mig om andra dubbningar...

onyx86

aha, är det en av kms? har inte hört talas om henne...kul med fler personer.

gstone

Maria Weisby är SUPERDUKTIG PÅ ATT DUBBA !! ;D ;D ;D ;D ;D
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

gstone

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  4 januari 2010 kl. 23:34:03
Fortfarande bör nog ingen av de medverkande kunna klassas som "gubbar" eller "tanter"; om man nu inte utgår ifrån en del småbarns definition då alla som passerat tonåren börjar kallas för gamla...

Erika: Jag uppskattar om du kan kolla upp det, när du har tid. Jag har själv serien på DVD, men det är inte tillräckligt många skådisar som medverkar som jag tydligt kan identifiera. Annelie Berg brukar man ju alltid känna igen, men i övrigt är jag ingen specialist på de skådisar som var aktuella här.
Nu är väl  Louise Raeder en tant ?
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Daniel Hofverberg

Citat från: gstone skrivet 14 juni 2020 kl. 21:25:10
Nu är väl  Louise Raeder en tant ?
Nja, det vill jag väl inte påstå; även om det förstås är en definitionsfråga. Louise Raeder är i skrivande stund 58 år gammal (född 1962), så gammal är hon trots allt inte - det finns många nu aktiva skådespelare som är betydligt äldre än henne.

Citat från: Erika skrivet 24 januari 2010 kl. 17:18:36
Nu är jag färdig, men det var två skådisar som jag inte kände igen. En kvinnlig skådis som gör Melodys röst och samma skådis gör även rösten till Clovers mamma. Den andra, en manlig, är med i ett par avsnitt och har bara några repliker. Men nu över till listan.
Det här var en väldigt gammal diskussion, men jag gick nu igenom delar av min gamla korrespondens med Hans-Henrik Engström på dåvarande Pangljud från någon gång på 1990-talet, och han nämnde då att en av skådespelarna i My Little Pony var Cecilia Engström. Tyvärr skrev han inte vilken serie han syftade på, utan skrev bara "My Little Pony" (förmodligen då båda serierna bara hette så i svenska tidningstablåer) - men såvitt jag kommer ihåg är det väl ingen av rösterna i My Little Pony 'n Friends (G1-serien) som inte är identifierad...? Och de här två serierna är väl de enda som Pangljud dubbat i My Little Pony-väg...?

Så skulle det kunna tänkas vara Cecilia Engström som spelar Melody i My Little Pony Tales? Tyvärr har jag på rak arm ingen aning hur hennes röst låter (eller rättare sagt lät på den tiden), men jag ser att hon spelade Linda i långfilmen Zeus & Roxanne från 1997 (släpptes på VHS i Sverige 1998 av New Star Home Entertainment). Den filmen bör ju visserligen ha dubbats några år efter My Little Pony Tales, men det bör väl ändå vara möjligt att höra om det finns någon likhet med Lindas röst där...