Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vilket är den första bokstaven i alfabetet?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Fred
 - 22 februari 2016 kl. 08:39:51
Har sett Vilse i pannkakan, inte så jättefarligt men sen har man ju inte växt upp med det heller.
Skrivet av Lilla My
 - 22 februari 2016 kl. 03:39:44
Haha, jag älskar Vilse i Pannkakan! Så vrickat och vridet att den faller mig helt i smaken  ;D
Sedan är ju jag också en av dem som anser att Ika i Rutan är något av det bästa som hänt svensk TV så min smak är väl inget att gå efter egentligen  ::)
Skrivet av Soscla
 - 20 februari 2016 kl. 13:13:19
Citat från: Anders M Olsson skrivet 19 februari 2016 kl. 05:51:55
Gammal eller ej så finns den att se på SVTs Öppet Arkiv så att alla kan bilda sig en egen uppfattning. Den går även att köpa på DVD.
Ålrajt, poäng till dig! Men på något naivt sätt, känns det inte som att de ömma barnen går in på öppet arkiv spontant. DVD däremot!
Skrivet av gstone
 - 19 februari 2016 kl. 20:05:19
Citat från: Anders M Olsson skrivet 19 februari 2016 kl. 05:51:55
För övrigt tror jag att många föräldrar skulle vara stolta om något av deras barn blir komminister (= präst)!
(Jo, jag förstår att det var en felskrivning!) :)

Är du en komminist själv ?
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 19 februari 2016 kl. 13:42:17
Vad man än tycker om Vilse i pannkakan tycker jag dock inte det är för mycket begärt att kunna motivera varför man tycker som man gör - en sådan ren smutskastning utan argument som gstone sysslar med i det första inlägget här kan jag inte se någon poäng med.

Och eftersom somliga inte verkar ha insett det, så tål det att än en gång påpekas att vad man tycker om TV-serier (eller filmer) är personliga åsikter, och smaken är olika... Därför uppskattar jag inte inlägg som antyder motsatsen, genom att som i den här tråden börja hävda att specifika program är skräp.
Skrivet av Anders M Olsson
 - 19 februari 2016 kl. 05:51:55
Citat från: Soscla skrivet 18 februari 2016 kl. 21:25:07Vilse i pannkakan går väl inte nu längre, det är ju ett jättegammalt program?

Gammal eller ej så finns den att se på SVTs Öppet Arkiv så att alla kan bilda sig en egen uppfattning. Den går även att köpa på DVD.

För övrigt tror jag att många föräldrar skulle vara stolta om något av deras barn blir komminister (= präst)!
(Jo, jag förstår att det var en felskrivning!) :)
Skrivet av Soscla
 - 18 februari 2016 kl. 21:25:07
Herregud i min lilla låda, lugna ner dig! XD Vilse i pannkakan går väl inte nu längre, det är ju ett jättegammalt program? Det har funnits program i alla tider som folk gillat/ogillat, men det är väl ingen som helst mening med att elda upp sig så över det? Varje generation ojar sig över barnen, men allt som oftast blir det vettiga individer av dem i alla fall, och det är verkligen inte på grund av TV-programmen, utan av föräldrar/vänner/omgivningens uppfostran, jösses!

Citat från: gstone skrivet 17 februari 2016 kl. 17:23:06
Om du gillar det här det ok Men jag förstår inte varför och jag tycker verkligen inte du borde ha barn.

Wow.

Citat från: gstone skrivet 17 februari 2016 kl. 17:23:06
Om ni inte vill att era barn ska bli komminister ! 

Wooooow!
Skrivet av gstone
 - 17 februari 2016 kl. 17:23:06
Det finns mycket media är världen film böcker och tv. TV är en bra uppfinning den ger oss möjligheten att se på underhållning dräkt i våra hem . Det finns många många många tv serier att välja mellan men av all jag sätt tror jag inte det finns någon värre mer dålig än Vilse i pannkakan ! Det är en verkligen hemsk serie,en totalt stycke shit.  Vi ska inte utsätta våra barn för sådant skräp barn förtjänar bättre. Dom förtjänar att ha kvalitet i sin underhållning. Sånt här  och Lille Luj och Änglaljus i strumpornas hus och ruttnar sönder barns hjärnor. Det gör dum dumma och för större deras underhållnings smak.  Det är inte rätt att vi visar barn SHIT ! Dom förtjänar bra underhållning. Om du gillar det här det ok Men jag förstår inte varför och jag tycker verkligen inte du borde ha barn. Se på bolaget Hanna-Barbera allt dom gjort är bra hög kvalitet familjeunderhållning som alla kan se på. Och ett välkommet alternativ  till shit ! som Vilse i pannkakan och Lille Luj och Änglaljus i strumpornas hus. så jag förslår att ni vissar era barn något från Hanna-Barbera och för allt i världen håll dom borta från Vilse i pannkakan och Lille Luj och Änglaljus i strumpornas hus.  Om ni inte vill att era barn ska bli komminister !