Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Spindelmannen

#1
Off-topic / SV: Gnälltråden
26 augusti 2020 kl. 23:16:32
Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet 26 augusti 2020 kl. 22:02:20
Det är väldigt många kvar, men jag får fler och fler av Spindelmannen och jag tror att jag drömmer :)

Så lite så :) /Din vänliga hjälte Spindelmannen :)
#2
Hej gott folk! Sitter någon ut av er med avsnitt för dem här serierna med svensk dubb?
Spindelmannen (1697)
Spindelmannen och hans vänner (1981)
The Spectacular Spider-man (2008)
Ultimate Spider-man (2012)

#3
Off-topic / Söker Svenskt Dubbade Serier!
16 augusti 2019 kl. 02:15:44
Hej Dubbningshemsidan! Jag har börjat samla efter svenskt dubb material och eftersom det inte finns så mycket på "marknaden" av det så frågar jag er! Finns det någon som kanske vill dela med er av det ni har? Det spelar ingen roll vilken serie eller film bara det är svenskt tal, och jag kanske kan hjälpa er om ni söker något! Skriv gärna ett pm om ni vill hjälpa mig med samlingen!

// Charlie
#4
Filmer och TV-serier / SV: Ingen mail
3 augusti 2018 kl. 00:12:45
Jag provade maila CN för nån dag sen, men  mitt mail gick inte att leverera heller. Tycker detta är ganska konstigt att dem inte har en fungerande mail för ett sådant känt bolag. Har även mailat Nick men har inte fått någon svar från dem men antar att mailet iallfall kom fram.  har skrivit till CN på facebook och frågat om dem kan kika på det här.
#5
Hur mycket tjänar en dubbare här i Sverige?
#6
Off-topic / SV: Vill se Scooby-Doo
3 augusti 2018 kl. 00:04:23
Citat från: Alexander skrivet  2 augusti 2018 kl. 22:34:28
Jodå, Scoobys kusin Scooby-Dum dyker upp i The Scooby-Doo Show.  :)

Jasså det är så han heter ;D, tackar! :D
#7
Off-topic / SV: Vill se Scooby-Doo
2 augusti 2018 kl. 20:09:15
 Är det någon som vet vilken Scooby-Doo serie det är när Scoobys kusin är med? Den gråa hunden. Tror den serien gick på CN förut.
#8
Off-topic / SV: Vill se Scooby-Doo
2 augusti 2018 kl. 20:06:04
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 augusti 2018 kl. 02:41:32
Med tanke på att det finns 12 olika TV-serier med Scooby-Doo vore det kanske välbehövligt om du kunde specificera vilken/vilka serier du har i åtanke.

Om man inte är ute efter att se en hel serie i sin helhet utan få en blandning, så håller jag med Jabberjaw att DVD-volymerna med 13 Spooky Tales är ett bra val - det har släppts ganska många DVD:er i den serien, som alla innehåller 13 blandade avsnitt från olika TV-serier med Scooby-Doo. Ett par av dem finns fortfarande i handeln, medan många tyvärr är utgångna.

Är man intresserad av den första och äldsta serien Scooby-Doo - Where Are You? (1969 - 1970) så har den släppts på DVD i sin helhet i form av två olika säsongsboxar; fast tyvärr var det bara säsong 1 som fick behålla TV3s originaldubb. Tyvärr är DVD-boxarna med de båda säsongerna av den serien utgångna numera, men då de fanns i handeln ganska länge borde det inte vara så svårt att få tag i dem via begagnatmarknaden (Tradera, Blocket, loppisar, second hand-affärer, o.s.v.). Om jag inte minns fel tror jag att jag ska ha dubbletter av säsong 1-boxen (men dock inte säsong 2), så är du intresserad kan du i så fall få köpa mitt ena exemplar av den boxen. :)

Det har också släppts 4 DVD-volymer av Scooby-Doo som valp/A Pup Named Scooby-Doo i Sverige, som tillsammans innehåller 16 av de 21 avsnitten som dubbats till svenska. Även dessa är utgångna, men det borde inte vara någon omöjlighet att få tag i dem.

Alla 15 avsnitt av The New Scooby-Doo Movies (1972 - 1974) som det inte råder rättighetsproblem över numera har även släppts på DVD i Polen med bl.a. svenskt och danskt ljudspår; fastän den boxen märkligt nog inte har släppts i Skandinavien... Det finns nätbutiker i Polen som skickar till Sverige, som man kan beställa de DVD-utgåvorna från, men det blir förstås med polska omslag och det lär kosta en slant med fraktkostnad (men dessbättre är ju Polen medlem i EU, så att det inte blir problem med PostNord och moms/tull). Detsamma gäller även Scooby-Doo och de 13 gastarna/The 13 Ghosts of Scooby-Doo (1985), som släppts på DVD i sin helhet i bl.a. Polen med svenskt tal.

Ja det är ''Scooby-Doo Where Are You'' jag är ute efter! Är det samma röster pä säsong 1 och 2 eller olika? Men jag är intresserad av att köpa din dubblet av säsong 1. är det en sån skiva där om man vänder på den så finns det flera avsnitt? kommer ihåg att jag hade en sån när jag va liten :D Jag har en till fråga, blev Scooby Doo och Häxas spoke dubbad till svenska, har nämligen bara den engelska versionen hemma och skulle gärna vill se den med svenskt tal. mvh
#9
Off-topic / SV: Vill se Scooby-Doo
1 augusti 2018 kl. 22:44:58
Citat från: Kust skrivet  1 augusti 2018 kl. 22:35:39
Hej scooby doo finns utgiven på dvd.

https://www.discshop.se/products.php?q=scooby+doo&post_type=film

Hej det vet jag att det finns, det mesta var slutsåld och tänkte ifall någon hade några gamla avsnitt på sin dator på svenska. Dem nyare Scooby-Doo är jag inte ute efter. mvh
#10
Off-topic / Vill se Scooby-Doo
1 augusti 2018 kl. 22:12:06
Hej alla! Jag undrar om det finns någon vänlig själv som vill dela med sig av Gamla Scooby-Doo serier och filmer på svenska! Jag är relativt ny på denna sida samt så har jag inte mycket datakunskaper heller :D , Det jag har är MEGA och min hotmail är: , om det finns något lättare sätt ni skulle vilja dela med er så skriv gärna här med. Skulle va as nice om någon här kunde dela med sig av det ni har eftersom jag vill verkligen se Scooby-Doo igen på svenska! Mvh Charlie
#11
Off-topic / Börja dubba
28 juli 2018 kl. 23:51:00
Hej alla jag heter Charlie och tänkte fråga om lite tips gällande att börja dubba och att komma in i branschen.
För cirka 2 år sedan försökte jag stenhård att komma in, ringde runt till alla olika dubb studios och skickade emails, dem som svara sa bara att jag skulle skicka in röstprov (vilket jag redan hade gjort) och att dem skulle höra av sig om det blir aktuellt, men ingen hörde av sig. Skickade även ett personligt mail till Lasse Svensson som sa att jag måste bo i Stockholm för att få börja dubba oss dem, och då tappade jag hoppet och intresset la sig på is. Nu två år senare vill jag prova igen och se om jag lyckas, vill få tips av er hur jag kan ta mig tillväga nu, är det lättare nu kanske eller kommer jag aldrig få dubba för jag inte bor i Stockholms området, bor bara 1 timme med tåg därifrån så långt är det ju inte. Känns som en väldigt svår bransch att komma in i och all hjälp upskattas, ni kanske även har några personliga erfarenheter att berätta om. Mvh Charlie!