Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Ligger Mo i Rana i Norge?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av paddingtonbear
 - 31 mars 2016 kl. 17:44:50
Ännu mer önsketänkande  :-X   Jag tror ju fortare du inser att det förmodligen aldrig kommer ske ju bättre...
Sedan kan man ju alltid vara drivande i hur Disney väljer att göra i framtiden genom att göra sin röst hörd på olika sätt. Dom själva är givetvis helt medvetna om vad dom väljer att göra med diverse ljudspår, kostnader och rättigheter och vad som sker när dom väljer att dubba något pånytt inför nya utgåvor ute bland disney fansen  :-\



Skrivet av gstone
 - 31 mars 2016 kl. 16:27:32
Jag förstår  att Disney har någon regel om ljudet på filmerna son släppets på dvd och blu-ray och att det är därför dom dubbar om. Min personligen tycker jag det är rätt meningslöst då omdubbar vanligtvis har sämre kvalitet än orginaldubbningar vilka nästan alltid är bättre. Jag tycker att det är lite av en förolämpning mot Walts tidlösa mästerverk att förse dom med  en hastigt hopslagen omdubb med mycket sämre  kvalitet. Per-Axel Branner hela livsverk är i stort sett förlorat och otillgängligt för allmänheten. Jag hoppas att en dag Disney släpper original dubbarna som ett alternativt ljudspår på sina filmer. Om vi måste ha omdubbbningar  tycker jag vi borde få välja om vi ville se dom eller originalet ! Dom gamla Disney filmerna är en del av filmhistorien och borde inte förstöras av folk på 90-talet som vill "förbättra dom" och orginaldubbnigrna är en del svensk kulturhistoria och borde vara allmänt tillgängliga ! Nu är alltid vi har 90-tale omdubbningar av många av Disneys filmer och det är INTE rätt ! då dessa inte på långa vägar har samma kvalitet som originaldubbningrna. Så jag hoppas  verkligen att en dag Disney kommer släppa originaldubbningarna och vi kan alla njuta av dom.