Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Zenon

#1
Alltid igång av någon, men mest troligt i de mer dolda privata offgrid, lycka till i jakten :) Finns folk här på forumet iallafall, sen är ju inte alla så hjälpsamma tyvärr. 
#2
Någon som vet vilka avsnitt av kim possible som saknas på disney+, alltså avsnittsnamnen!
Då disney inte verkar ha samma ordning som andra ställen!
#3
Vilka sidor följer ni för att få info om nya serier / säsonger / filmer som skall komma till disney+?
#4
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 17 oktober 2020 kl. 20:13:52
Själv är jag ganska nöjd med Disney+, och jag är över 40. :)

Dock är det utan tvekan irriterande att det är så pass mycket som finns i andra länder men som saknas i Skandinavien - förhoppningsvis kommer det sakta men säkert förändras, då ju tjänsten trots allt bara har funnits här i en månad...
Därutöver bör även tilläggas Nya äventyr med Nalle Puh, som har svenskt och danskt tal på Disney+ i bl.a. USA, men som ännu inte finns i de nordiska länderna. Gissningsvis avvaktar Disney tills de lyckats ordna även norskt och finskt tal, som i dagsläget saknas, så att serien kan läggas till i både Sverige, Norge, Danmark och Finland samtidigt. Serien har i alla fall svenska avsnittsbeskrivningar i USA, varför det inte borde vara så långt borta.

Märkligast av allt är dock att The Evermoor Chronicles (Evermoor-legenderna eller på Disney+ kallad Evermoorkrönikorna i Sverige) finns på Disney+ i Sverige/Norge/Danmark/Finland, men däremot saknas den inledande miniserien Evermoor - detta trots att den finns med svenskt, norskt och danskt tal i USA och bör ses innan man ser Evermoor-legenderna för att förstå handlingen... :( Hur sjutton tänkte Disney egentligen där...?!

Den har visserligen inte skandinaviskt tal, men nu när Halloween börjar närma sig är det också mycket irriterande att Disney+ i Skandinavien har Disney Channel-filmerna Halloweentown 2, 3 och 4; men saknar märkligt nog den första filmen - men den första filmen har svensk, norsk, dansk och finsk text i USA... :(

Men rimligtvis borde väl allt som har skandinaviskt tal eller text i andra länder snart läggas till även i Sverige/Norge/Danmark/Finland...


Hittar inte  Nya äventyr med Nalle Puh med usa vpn?
Länk?
#5
Oj du hade skrivit här, jag drog pm till dig innan jag kolla här!
Den är ju dock i beta, men den fungerar, gjorde för mig iallafall, dock en massa buggar och resultatet är inte bra på filmer, serier funkar! 720 högsta som jag fått, fast de står att de skall gå med 1080p, och angående ljud så står dolby digital plus på visst material, men förstärkaren visar inte det, så vet inte riktigt. I ett läge av nerladdning så käkade den cpu rätt bra också, då har jag ändå I7 8700k överklockad , den gick inte max men 90% kanske. Så har man klena grejer kanske resultatet blir som din bild, om du nu har de och den låg max tänker jag, dock för mig att flixgrab låg max konstant förut med gamla cpu, utan problem.
#6
Verkar som att många vpner fortfarande är blockade från disney, någon som har koll på vilka som faktiskt fungerar?
#8
Citat från: Simon Axelsson skrivet  9 september 2020 kl. 18:38:11
Angående att barnanpassa, tydligen behöver du då skapa en barnprofil och tydligen går det då inte att se filmer med varken 11-årsgräns eller 7-årsgräns, ivarjefall där tjänsten finns sen tidigare.

150 kr för ett år. Var fick du det ifrån? Erbjudandet säger 590 kr för ett år, ordinariepriset ligger på 689 kr för ett år.

Att innehållet inte "försvinner" vet jag inte, jag har hört talas om flera fall där vissa filmer efter ett tag tagits bort från tjänsten, dock inte liksom Disney + Originalen, de lär alltid finnas kvar.

Troligtvis lär allt som har svensk dubb sen tidigare finnas med svensk dubb, men det är ju inte garanterat.

590 kr / 4 ish 150kr
#9
Det är väl inget sagt att alla som finns på listan kommer innehålla svensk dubb, bara att dom kommer erbjuda det här.
Jag har tecknat ett abbonemang nu för kul skull, mest för att se om appen går att barn anpassa på surfplattan till ungen då plex och emby är lite avancerat när hon inte kan läsa.
Dock är 150 kr för ett år rätt billigt så , under nypris för 1st film så inget att bråka om!
Kan prova ett år, är disney smarta så släpper dom på nytt innehåll precis efter att 1 år gått, i dom olika länderna, och kommer med något "fortsätt 1 år till abbonemang" erbjudande.
Också skönt att dom själva äger rättigheterna och att man vet att innehållet inte försvinner, därför fildelning lever ännu, för att material just försvinner efter en begränsad tid. Där har dom gjort rätt disney i tanken på egen tjänst!
#10
Ibland undrar man om dom själva har koll, den som provar får helt enkelt se!
Väntar nog ett par år och ser vad som sker med utbudet!
#11
det svenska lär knappast vara större än i dom stora länderna ! men hoppas jag har fel.
#12
Riktig illa att utbudet med svenskt tal mer lr mindre stått still i flera månader borde vara tvärt om, borde nu öka dag för dag, nya grejer, men flixable ser fan mörkt ut :///
1 serie i augusti.
1 i juli.
Bara ut med allt, fan man har ju mer själv hemma......
#13
Dock trist att man inte kan välja ljudspråk gällande hbo på flixable!
#14
Använder ni någon speciell källa för att kolla korrekt översättning tex på en svenskt titel till engelskt? Känns som att vissa serier tex inte har någon svensk titel och vise versa
#15
Filmer och TV-serier / SV: Pedagogiska barnprogram?
2 december 2019 kl. 16:43:53
Okok!
Vi kanske bör skriva ut på vilket sätt dom är pedagogiska också lr vad tycker ni?