Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Timi

#1
Filmer och TV-serier / SV: Vintergatan
14 augusti 2017 kl. 18:20:19
Jag växte också upp med "Tillbaka till Vintergatan", en underbar serie.
Kommer ihåg att jag var livrädd för den serien och vågade inte se den själv, haha ^^

Såg dock en hel del utav serien nyligen, 20 avsnitt kanske. Finns på Öppet Arkiv om jag minns rätt! =D
#2
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 24 april 2014 kl. 09:35:34
Intressant sajt, och det finns onekligen en del guldkorn där. Du bryter inte mot någon av Dubbningshemsidans regler, men däremot kan ju din sajts laglighet diskuteras. För jag förmodar att du inte har fått tillstånd från respektive rättighetsinnehavare att lägga upp de här serierna? Framförallt Disney är ju (ö)kända för att ofta driva processer mot liknande sajter, så det tål att du är försiktig.

För sajtens överlevnads skull och för att minska risken att du får filmbolagens advokater efter dig skulle jag personligen rekommendera dig att ta bort de serier och avsnitt som har släppts på DVD i Sverige. För allt som inte finns på DVD kan man ju alltid hävda att materialet ändå inte går att se på laglig väg, men det är svårare att försvara sådant som (potentiellt) kan innebära en inkomstförlust för filmbolagen. Nog för att allt sådant brukar kunna gå att få tag i via Bittorrent-trackers, men på en enskild webbsida är man ju mer utsatt och mindre anonym.

För att föreslå en förbättring hade jag önskat att du kunnat märka avsnitten med avsnittsnamn hellre än bara "Avsnitt 1", "Avsnitt 2", o.s.v. I många fall stämmer nämligen dessa avsnittsnummer inte överens med verkligheten, och det är väldigt jobbigt att behöva starta varenda avsnitt bara för att se vad det är för avsnitt...

Har inget tillstånd somsagt, tyvärr så har jag inte namn på alla avsnitt. Så det var enklare och snabbare för mig att döpa dem efter Avsnitt 1-10 etc.



Citat från: Elios skrivet 27 april 2014 kl. 20:19:17
Hur många avsnitt ska du ha av varje serie?

Minst ett avsnitt, olika beroende på serie.

Citat från: TonyTonka skrivet 28 april 2014 kl. 18:26:23
Jag tycker personligen att mer Hanna-Barbera serier som Jetsons och Yogi Björn borde läggas ut, då de inte utgivits på dvd i Sverige.

Sedan tycker jag också att Rugrats och All Grown Up borde läggas ut.  ;D

Rugrats finns uppe, rippade avsnitten själv. =)
#3
Off-topic / Nostalgikanalen - Gamla barnprogram
23 april 2014 kl. 17:12:08
Tjena! Jag har länge drivit en hemsida där jag lägger upp gamla barnprogram.
Säg gärna vad ni tycker och tänker, har ni tips på serier?

Hoppas detta inte bryter mot reglerna!

www.nostalgikanalen.se