Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Hobbydubbning - Wingardium Leviosa

Startat av ArgaSkånskaMän, 18 februari 2013 kl. 20:14:16

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

ArgaSkånskaMän

Wingardium Leviosa på skånska


https://www.youtube.com/watch?v=oC6V3Ke-FEI

Jag och en vän skapade en egen, enkel liten dubbning på Oney's anmering "Wingardium Leviosa"

Elios

Tror jag sett denna. Men meningen då har väl varit att det inte ska vara så bra!?

MOA

Videon är inte tillänglig längre & dom har nog knappast dubbat något annat

Daniel Hofverberg

Citat från: MOA skrivet 12 februari 2024 kl. 14:18:27Videon är inte tillänglig längre
Nej, så går det när man återupplivar 10 år gamla trådar...

Jonas9881

När en kanal har raderats för allmänheten så brukar det står någon stil med "användaren av kontot är avstängd" medans om videon är privat så står det att man måste logga in för att kolla om man har behörighet. Men hur är det i detta fallet. 

Känner inte igen när det endast står "This video isn't available anymore". Kan kontot har plockat bort videon själv, och därav så står det på det viset?
"Vissa anser att dom har någon typ av ensamrätt till material och att det ej ska spridas. Men vi anser annorlunda. Detta är väl vad fildelning handlar om att kunna spela in material alla är uppväxta under olika tidsperioder och har inte haft samma möjligheter"
Förkortat citat från en annan användare

MOA

Citat från: Jonas9881 skrivet 12 februari 2024 kl. 15:21:41När en kanal har raderats för allmänheten så brukar det står någon stil med "användaren av kontot är avstängd" medans om videon är privat så står det att man måste logga in för att kolla om man har behörighet. Men hur är det i detta fallet.

Känner inte igen när det endast står "This video isn't available anymore". Kan kontot har plockat bort videon själv, och därav så står det på det viset?
Då tog dom troligtvis bort den för att den var så dålig men får nog aldrig svaret på denna fråga

Lilla My

Citat från: Jonas9881 skrivet 12 februari 2024 kl. 15:21:41Kan kontot har plockat bort videon själv, och därav så står det på det viset?
Ja