Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Peter Pan och 101 Dalmatianers originaldub

Startat av DingoPictures2005, 18 oktober 2023 kl. 21:21:19

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

BPS

Citat från: salle skrivet 24 oktober 2023 kl. 23:30:12Originaldubbningen av 101 dalmatiner har brusreducerats alldeles för mycket så att ljudet fått en metallisk klang. Mao så kommer tyvärr inte originaldubbningen direkt från en 35mm film, utan någon okunnig har försökt sig på att ljudtvätta originaldubbningen och därmed i stort sett förstört ljudet.
Ljudet är inte optimalt på någon av dem men vi får vänta och hoppas att Ovanliga dubbningar/Rare Dubbs uppladdningar har bättre ljudkvalitet.

salle

Citat från: BPS skrivet 24 oktober 2023 kl. 23:38:59Ljudet är inte optimalt på någon av dem men vi får vänta och hoppas att Ovanliga dubbningar/Rare Dubbs uppladdningar har bättre ljudkvalitet.
Ljudet till Peter Pans originaldubb håller mycket högre kvalitet än ljudet till 101 dalmatiner originaldubb. Som natt och dag. Sen kan ljudet på Peter Pans originaldubbning också har mer att önska.
Ovanliga dubbningars originaldubb av 101 dalmatiner kommer ha avsevärt bättre kvalitet.

gstone

Som sagt gillar jag i stort sätt alla röster bättre i dem gamla dubbningen  ;D

Men inte riktigt alla 😄😉
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Daniel Hofverberg

Citat från: salle skrivet 24 oktober 2023 kl. 23:43:22Ovanliga dubbningars originaldubb av 101 dalmatiner kommer ha avsevärt bättre kvalitet.
Det var skönt att höra, den ser jag fram emot. :)

Men jag har full förståelse för att det kan dröja, @Ovanliga dubbningar har nog alldeles för många järn i elden; och hon har ju dessutom precis kommit igång med sin nya dator...

Jag håller med dig att versionen på Archive låter metalliskt och instängt, även om det absolut går att lyssna på.

Ovanliga dubbningar

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 25 oktober 2023 kl. 01:04:19Det var skönt att höra, den ser jag fram emot. :)

Men jag har full förståelse för att det kan dröja, @Ovanliga dubbningar har nog alldeles för många järn i elden; och hon har ju dessutom precis kommit igång med sin nya dator...
Det kan mycket riktigt dröja lite, men den som väntar på något gott, du vet... ;)

Just nu håller jag fortfarande på att få installerat och igång alla program på datorn, och sen är det en favorit i repris - fast ändå inte riktigt - som väntar.

Sen är jag inte säker än på hur jag ska prioritera bland kommande projekt, utan där kan era synpunkter spela in. :)

BPS

Citat från: Ovanliga dubbningar skrivet 25 oktober 2023 kl. 11:38:36Sen är jag inte säker än på hur jag ska prioritera bland kommande projekt, utan där kan era synpunkter spela in. :)
Du har så många bollar i luften när det gäller ovanliga dubbningarna och julkalendrar vi vill ju inte att du ska ta åt dig för mycket arbete. Vi vill ju inte bränna ut dig.