Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Den gömda skatten

Startat av Tintin, 28 augusti 2022 kl. 20:22:35

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Tintin

I väntan på julkalender, ladda upp med påskkalender ;) . Har inte sett någon nämna Den gömda skatten på SVT Play, så gör det nu istället. Brukar (om det är möjligt) också följa julkalendrar från andra länder än Sverige varje år.

Den gömda skatten har många likheter med The Goonies - Dödskallegänget från 1985. Så gillar man den filmen kommer man med enkelhet kunna hitta referenser. Ni som såg Theo & Den Magiske Talisman 2018 kommer också känna igen Safina Coster-Waldau i en av rollerna. Det finns en musikvideo på YouTube (Wafande - Lad Dem Prøve), men vill man undvika spoilers så bör man se hela serien först. Ligger på SVT Play fram till den 23 November.

https://www.svtplay.se/den-gomda-skatten