Dubbningshemsidans forum

Dubbningar => Dubbningar och röster => Ämnet startat av: TonyTonka skrivet 11 maj 2013 kl. 21:57:04

Titel: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: TonyTonka skrivet 11 maj 2013 kl. 21:57:04
Vilka gör rösterna i Landet för längesedan del 2, 3 och 4? Är det Samuel Elers-Svensson och gänget eller är det andra?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 11 maj 2013 kl. 22:17:51
Jag har tyvärr inte lyckats få fram credits till de filmerna, men såvitt jag vet ska Landet för länge sedan 2 - 4 ha ungefär samma röster som 5 - 13. D.v.s:

Lillefot - Leo Hallerstam
Kvackie - Annelie Berg Bhagavan
Petrie - Staffan Hallerstam
Cera - Eleonor Telcs-Lundberg
Morfar - Sture Ström
m.fl.

Det kan tänkas förekomma vissa avvikelser, men det är i alla fall definitivt inte samma röster som i den första biovisade filmen.

Jag är lite osäker vilket bolag som dubbade de här filmerna, då Eurotroll såvitt jag förstår tog över fr.o.m. film nr 5, men min spontana gissning är Videobolaget. Utifrån tidsperioden vore det också fullt möjligt med Pangljud.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: 50 Spänn skrivet 12 maj 2013 kl. 22:06:04
Jag tror att det var någon annan än Leo Hallerstam som gjorde Lillefot i film 2-4, eftersom jag i min barndom irriterade mig på att han i film 4 nästan var i målbrottet. Detta var troligen också orsaken till att han byttes ut mot Leo Hallerstam lagom till film 5. Om det var Samuel Elers-Svensson eller någon helt annan som gjorde Lillefot innan dess har jag dock ingen aning om.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 12 maj 2013 kl. 22:18:23
Det var väldigt länge sedan jag såg Landet för länge sedan 2 - 4, men jag kan nästan garantera att det i alla fall inte var Samuel Elers-Svensson som spelade Lillefot - detta då jag minns att jag alltid störde mig på att hans och alla andras röster bytts ut gentemot den första Landet för längesedan.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Erik Friman skrivet 13 maj 2013 kl. 09:40:36
Det är framförallt 6 år mellan det första och andra filmens premiärer eftersom den första hade premiär i USA 1988 (Sverige 1989) medan andra hade premiär 1994 (Sverige 1995) enligt Wikipedia. Ingen tvekan om en del unga har gått i målbrottet och har blivit utbytta.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 13 maj 2013 kl. 09:47:47
Ja, det är helt sant. Men det förklarar inte allt, då även många fullvuxna bytts ut.

Men nu är det ju dock inte riktigt rättvist att jämföra en biovisad storfilm med en uppföljare som släpps direkt på VHS - det medför ju helt olika förutsättningar vad gäller budget, o.s.v.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: DisneyTLK skrivet 13 maj 2013 kl. 16:54:46
Kan säga att det garanterat inte är Leo Hallerstam som gör Lillefot i, åtminstone filmer 2-4. Har ingen aning om vem det är, men leos röst är väldigt igenkännbar, (i alla fall hans unga röst) och detta är inte den. Men annars så tror jag att det är samma som i de senare filmerna,
dels,
Kvackie - Annelie Berg Bhagavan
Petrie - Staffan Hallerstam
Cera - Eleonor Telcs-Lundberg
Morfar - Sture Ström - som föresten har varit i alla filmer från och med tvåan va? Jag vill inte minnas att han byttes ut. Kanske i de senare, de har jag inte sett  ;)

Avstickare: Skulle verkligen vilja se Don Bluth göra något nytt idag  :-\ Visst, hans filmer blev inte alla kritikerrosade, men det är något speciellt med hela stilen och animationen.

Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 13 maj 2013 kl. 19:08:05
I stort sett hela ensemblen har varit oförändrad i alla filmerna 2 - 13, så både Annelie Berg, Staffan Hallerstam, Eleonor Telcs-Lundberg och Sture Ström är nog med i varenda film utom den första.

Det enda jag vet om Lillefots röst i filmerna 2 - 4 är i alla fall att hans sångröst var allt annat än bra, vilket jag tydligt kommer ihåg från när jag såg filmerna under 1990-talet... Jag har själv aldrig varit så jätteförtjust i uppföljarna (fast originalfilmen Landet för längesedan var ju väldigt bra), och därför har jag inte sett dem på väldigt länge.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: TonyTonka skrivet 13 maj 2013 kl. 21:44:29
Jag har inte sett filmerna på år och dar, men jag har dem här hemma. Anyways, någon teori om vem som gör Lillefot i del 2-4? Jag ska imorgon försöka kolla in filmerna och kanske (om ni vill) göra röstprov.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Erik Friman skrivet 14 maj 2013 kl. 12:18:25
Konstigt att Leo Hallerstam inte gjorde rösten som Lillefot mellan 2-4 filmen eftersom han började sin skådespelarkarriär redan 1995 och gjorde rösten som Casper samma år.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 14 maj 2013 kl. 19:38:44
Jag har tagit mig en snabb titt på ett klipp från Landet för länge sedan 2, och mycket riktigt låter det definitivt inte som Leo Hallerstam som spelar Lillefot där. Rösten lät bekant, men på rak arm kunde jag inte placera in den. Jag skulle dock uppskatta om TonyTonka kunde ordna ett lite längre ljudklipp på Lillefots röst, då jag inte har filmen lättillgänglig (jag har den bara på VHS) och bara lyckades hitta ett YouTube-klipp med ett fåtal repliker.

Resten av ensemblen verkar vara som den nuvarande, så Lillefots röst verkar vara den enda som bytts ut sedan den andra filmen. Däremot är det inte en enda skådis som är samma mellan originalfilmen Landet för längesedan och tvåan.

Det är för övrigt väldigt tråkigt att Universal inte satt ut dubbcredits på någon av filmerna i serien; det hade verkligen underlättat...
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: DisneyTLK skrivet 14 maj 2013 kl. 20:08:39
Jag vill minnas att det åtminstone var samma röst fram till trean, kanske till och med fyran "Dimmornas dal" eller något liknande heter den. Jag kan ta mig en titt för att vara helt säker, men jag vet att i den femte filmen, den med den "mystiska ön", där är det Hallerstam som gör Lillefot.

Ska titta på fyran hur det är där, jag kanske minns fel helt enkelt.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: TonyTonka skrivet 14 maj 2013 kl. 20:54:00
Okej, som önskat kommer här ett klipp på Lillefots röst i Landet för längesedan 2.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 15 maj 2013 kl. 00:29:16
Tack för ljudklippet. Jag tycker fortfarande att rösten låter lite bekant, men tyvärr kan jag fortfarande inte placera in den.

Vem det än är tycker jag inte att han hade världens bästa inlevelse, och hans sångröst lämnade också en del övrigt att önska...
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: DisneyTLK skrivet 15 maj 2013 kl. 14:31:59
En kompis sa att han påminner lite om Ulf Bergstrand, som gjorde rösten till Christoffer Robin. Och jag håller nog med, i alla fall en aning.
Jag tror inte att det är han men det påminner lite om honom rentav på ljudet i rösten, hans ton.

Skulle jag lyssna lite från Nalle Puh så skulle det nog inte alls låta likt, dock.

Kan det här vara en röstskådespelare som inte gjort annat än Lillefot? Jag kan inte säga att jag känner igen rösten från något annat, förutom att den just påminner om Christoffer Robin.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: moviefan skrivet 24 maj 2013 kl. 17:19:01
Vilka har dubbat alla filmerna mellan 1-10 ? Jag har nyss börjat samla på dessa filmer. Har just nu 1-3. Vilka har ni ?   ;D
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: TonyTonka skrivet 24 maj 2013 kl. 18:51:50
Jag har del 1-4.

Orkar inte rabbla alla rösterna, men Lillefot har spelats av följande: Samuel Elers-Svensson, Leo Hallerstam, Eddie Hultén, Simon Edenroth

Några av dem står på dubbningshemsidan, men vem som gör rösten till Lillefot i del 2-4 är inte bekräftat ännu.  :)
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 24 maj 2013 kl. 19:22:22
Citat från: Disney_Princess skrivet 24 maj 2013 kl. 17:19:01
Vilka har dubbat alla filmerna mellan 1-10 ?
Film nr 1 gjordes av Barrefelt Produktion, och film nr 5 - 13 gjordes av Eurotroll. Det är ännu oklart vilket bolag som dubbade film nr 2 - 4.

Filmerna 5 - 9 bör ha haft den "vanliga" ensemblen med Leo Hallerstam som Lillefot, Annelie Berg som Kvackie, Staffan Hallerstam som Petrie och Eleonor Telcs som Cera; och förutom Lillefots röst är det också samma röster i film nr 2 - 4.

Jag är dock inte säker hur det ligger till med just del 9, i och med att Eurotroll av någon märklig anledning inte hade bevarat creditlista till den filmen. Därför är jag inte säker just nu om Lillefot bytte röst till Eddie Hultén fr.o.m. film nr 9 eller film nr 10.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: TonyTonka skrivet 3 juni 2013 kl. 22:17:47
Okej, här är röstprover på Lillefots röst i del 3 och 4, och såvitt jag kan bedömma är det samma skådis i båda, iaf i trean.

I fjärde filmen har skådisen fullt utvecklad målbrottsröst, och nu kanske det är lättare att identifiera vem som gör rollen?

Jag tycker fortfarande att rösten är bekant, men jag kan inte komma på vem den tillhör  :-\
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Alexander Lundahl skrivet 5 december 2013 kl. 13:36:15
Jag har nu tittat på "Landet för Länge sedan 2: Lillefot och äventyret i den förbjudna dalen" och har försökt identifiera rösterna. Jag ska skriva en lista på vilka jag tror spelar respektive karaktär. Men jag har inte lyckats identifiera alla rösterna i filmen, men de flesta. Jag skulle verkligen uppskatta hjälp att identifiera fler röster i filmen, särskilt Lillefots röst. Lämna gärna era åsikter ifall ni tycker att det låter rimligt att det är dessa skådespelare.

Lillefot: Okänd  :(
Cera: Eleneor Telcs
Petrie: Staffan Hallerstam
Kvackie: Annelie Berg
Lillefots morfar: Sture Ström
Lillefots mormor: Annelie Berg
Petries mamma: Okänd  :(
Kvackies mamma: Annelie Berg
Ceras pappa: Mattias Knave
Ozzie: Mattias Knave
Strut: Staffan Hallerstam (Är inte 100% säker, men det låter som honom.)
Dinosaurien som säger åt barnen att sluta rulla sten: Annelie Berg
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 5 december 2013 kl. 15:24:40
Jag håller absolut med dig om alla de rösterna, men tyvärr har jag fortfarande inte lyckats att placera in Lillefots röst; fast jag tycker fortfarande att rösten låter lite bekant.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Alexander skrivet 27 maj 2017 kl. 09:47:36
Tittade runt bland Carl-Johan Rehbinders CV och enligt det så var han översättaren för Landet för längesedan 4 och 5. Sen kanske han minns lite fel när det står att del 5 var dubbad av Panjljud eller Videobolaget, men till Landet för längesedan 4 kan det vara fullt möjligt.

Man kan säkert höra med honom om han vet mer.  :)
http://www.rehbinder.se/calle/popupsidor/teatercv.html
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 27 maj 2017 kl. 10:30:07
Intressant! Eurotrolls uppgift om att de gjorde film nr 5 och framåt borde ju stämma, även fast det i och för sig är möjligt att de mindes fel och att de tog över först till den sjätte filmen.

Den fjärde filmen låter absolut troligt att Videobolaget eller Pangljud gjorde; frågan är då vem av dem...? Tyvärr har ju Calle Rehbinder uttryckt sig lite luddigt på sin hemsida, så att det inte med säkerhet framgår för vem som han översatt vad. Jag förmodar att du syftar på det här stycket, då jag inte hittar något annat som verkar beröra det ämnet:
"Till Videobolaget och Pangljud har jag dessutom översatt två serier och tre långfilmer (26 avsnitt av Trasselsudd, 12 avsnitt av Gadget Junior, Spöket Casper 2, samt Landet För Länge Sedan, del 4 och 5 )."

Av de två skulle jag personligen hellre sätta en slant på Pangljud, i och med att Videobolaget oftast verkar ha gjort det enkelt för sig och struntat i att översätta sånger. Men det kan i och för sig lika gärna bero på kundens direktiv, varför det inte säger så mycket. Jag kan höra med honom vad han säger om saken.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Disneyfantasten skrivet 11 november 2020 kl. 21:15:32
Citat från: Alexander Lundahl skrivet  5 december 2013 kl. 13:36:15
Jag har nu tittat på "Landet för Länge sedan 2: Lillefot och äventyret i den förbjudna dalen" och har försökt identifiera rösterna. Jag ska skriva en lista på vilka jag tror spelar respektive karaktär. Men jag har inte lyckats identifiera alla rösterna i filmen, men de flesta. Jag skulle verkligen uppskatta hjälp att identifiera fler röster i filmen, särskilt Lillefots röst. Lämna gärna era åsikter ifall ni tycker att det låter rimligt att det är dessa skådespelare.

Lillefot: Okänd  :(
Cera: Eleneor Telcs
Petrie: Staffan Hallerstam
Kvackie: Annelie Berg
Lillefots morfar: Sture Ström
Lillefots mormor: Annelie Berg
Petries mamma: Okänd  :(
Kvackies mamma: Annelie Berg
Ceras pappa: Mattias Knave
Ozzie: Mattias Knave
Strut: Staffan Hallerstam (Är inte 100% säker, men det låter som honom.)
Dinosaurien som säger åt barnen att sluta rulla sten: Annelie Berg

Gammalt svar men Ceras pappa är ju ändå Hans Wahlgren i samtliga uppföljare?  ???

Vilka spelar förresten de tre tonårs-dinosaurierna i 3an, samt August, Krokodilen och Fågeln i 4an?

Jag har för mig att Jasmine Heikura spelade Ellie i 4an men är inte säker...
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 12 november 2020 kl. 18:15:11
Annelie Berg är för ung för att spela en mormor >:(
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Disneyfantasten skrivet 12 november 2020 kl. 18:17:51
Citat från: gstone skrivet 12 november 2020 kl. 18:15:11
Annelie Berg är för ung för att spela en mormor >:(

Men hon kan förställa rösten!  :)
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Alexander skrivet 12 november 2020 kl. 18:42:16
Citat från: Disneyfantasten skrivet 11 november 2020 kl. 21:15:32
Gammalt svar men Ceras pappa är ju ändå Hans Wahlgren i samtliga uppföljare?  ???

Vilka spelar förresten de tre tonårs-dinosaurierna i 3an, samt August, Krokodilen och Fågeln i 4an?

Jag har för mig att Jasmine Heikura spelade Ellie i 4an men är inte säker...

Nej, Ceras pappa spelas av Mattias Knave i de första uppföljarna, innan Hans Wahlgren tar över.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Disneyfantasten skrivet 12 november 2020 kl. 18:46:58
Citat från: Alexander skrivet 12 november 2020 kl. 18:42:16
Nej, Ceras pappa spelas av Mattias Knave i de första uppföljarna, innan Hans Wahlgren tar över.

Är du säker? (jag var övertygad att Hans Wahlgren spelade honom i alla uppföljarna)

Har du förresten sett rollistan av Lejonvakten som jag publicerat i denna tråd?;

www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=11665.30

Har du även sett alla rollistor som jag publicerar i denna tråd?;

www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=12535.0

(om du har bidrag till dessa så är du mer än gärna välkommen att posta direkt i trådarna!)
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 12 november 2020 kl. 19:45:33
Citat från: Disneyfantasten skrivet 12 november 2020 kl. 18:17:51
Men hon kan förställa rösten!  :)

Irene Lindh eller Anita Molander skulle passat bättre.

Eller kanske Ewa Roos.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 13 november 2020 kl. 13:14:23
Jag tycker mormorden borde spelats av  Irene Lindh, Eva Bysing, Ewa Fröing( yngre men bra på tant roller),  Alicia Lundberg ,Barbro "Lill-Babs" Svensson, My Holmsten eller Vicki Benckert ! >:(

På engelska spelas hon av Miriam Flynn som var med i Ett päron till farsa! (1983) och Babe - Den modiga lilla grisen(1995).


Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Steffan Rudvall skrivet 13 november 2020 kl. 14:00:31
Citat från: gstone skrivet 13 november 2020 kl. 13:14:23
Jag tycker mormorden borde spelats av  Irene Lindh, Eva Bysing, Ewa Fröing( yngre men bra på tant roller),  Alicia Lundberg ,Barbro "Lill-Babs" Svensson, My Holmsten eller Vicki Benckert ! >:(

På engelska spelas hon av Miriam Flynn som var med i Ett päron till farsa! (1983) och Babe - Den modiga lilla grisen(1995).
Då skulle kanske Alicia Lundberg passa hon dubbar Miriam i Babe - Den modiga lilla grisen.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 13 november 2020 kl. 16:19:33
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 13 november 2020 kl. 14:00:31
Då skulle kanske Alicia Lundberg passa hon dubbar Miriam i Babe - Den modiga lilla grisen.

Det tror jag ;D
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Steffan Rudvall skrivet 13 november 2020 kl. 16:29:06
Citat från: gstone skrivet 13 november 2020 kl. 16:21:15
Jag kräver att alla gamla tanter spelas av riktiga tanter i svensk dubbning , Om jag inte får som jag vill spränger jag de  Förenade terroistmiraten >:(
Så du menar att typ Irene Lindh ska dubba alla tanter?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 13 november 2020 kl. 22:38:15
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 13 november 2020 kl. 16:29:06
Så du menar att typ Irene Lindh ska dubba alla tanter?

Varför inte ?

Fars några kan väl Eva Bysing, Claire Wikholm,Lill Lindfors, Liselott Lindeborg, Anneli Martini,Inga-Lill Andersson,Margreth Weivers, Vicki Benckert och Astrid Assefa få göra ?

Tycker det vore kul om  Liselott Lindeborg dubbade  :'(
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Steffan Rudvall skrivet 13 november 2020 kl. 22:42:51
Citat från: gstone skrivet 13 november 2020 kl. 22:38:15
Varför inte ?

Fars några kan väl Eva Bysing, Claire Wikholm,Lill Lindfors, Liselott Lindeborg, Anneli Martini,Inga-Lill Andersson,Margreth Weivers, Vicki Benckert och Astrid Assefa få göra ?

Tycker det vore kul om  Liselott Lindeborg dubbade  :'(
Irene Lindh är dock mycket mer inne i dubbningsbranschen och spelar ju nästan bara tanter.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: MOA skrivet 13 november 2020 kl. 23:32:58
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 13 november 2020 kl. 22:42:51
Irene Lindh är dock mycket mer inne i dubbningsbranschen och spelar ju nästan bara tanter.
Eller skurkar
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 14 november 2020 kl. 15:06:39
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 13 november 2020 kl. 22:42:51
Irene Lindh är dock mycket mer inne i dubbningsbranschen och spelar ju nästan bara tanter.

Jag vill ändå att  Eva Bysing, Claire Wikholm och Lili Lindfors ska försätta dubba ! :'( :'(
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Steffan Rudvall skrivet 14 november 2020 kl. 15:08:57
Citat från: gstone skrivet 14 november 2020 kl. 15:06:39
Jag vill ändå att  Eva Bysing, Claire Wikholm och Lili Lindfors ska försätta dubba ! :'( :'(
Ja det skulle vara kul  :)
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Steffan Rudvall skrivet 10 februari 2021 kl. 15:44:27
Kan det kanske vara Sebastian Väpnargård som spelar Lillefot i Landet för länge sedan 2-4?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Disneyfantasten skrivet 10 februari 2021 kl. 16:07:47
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 10 februari 2021 kl. 15:44:27
Kan det kanske vara Sebastian Väpnargård som spelar Lillefot i Landet för länge sedan 2-4?

Vem är det?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Steffan Rudvall skrivet 10 februari 2021 kl. 16:23:33
Citat från: Disneyfantasten skrivet 10 februari 2021 kl. 16:07:47
Vem är det?
Han spelar Michael Jordan som barn i Space Jam.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 10 februari 2021 kl. 16:55:56
Vem är berättaren iLandet för länge sedan 2, ?

Och vem, spelade  CeraS PAPPA ?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 10 februari 2021 kl. 16:58:46
Citat från: Alexander Lundahl skrivet  5 december 2013 kl. 13:36:15
Jag har nu tittat på "Landet för Länge sedan 2: Lillefot och äventyret i den förbjudna dalen" och har försökt identifiera rösterna. Jag ska skriva en lista på vilka jag tror spelar respektive karaktär. Men jag har inte lyckats identifiera alla rösterna i filmen, men de flesta. Jag skulle verkligen uppskatta hjälp att identifiera fler röster i filmen, särskilt Lillefots röst. Lämna gärna era åsikter ifall ni tycker att det låter rimligt att det är dessa skådespelare.

Lillefot: Okänd  :(
Cera: Eleneor Telcs
Petrie: Staffan Hallerstam
Kvackie: Annelie Berg
Lillefots morfar: Sture Ström
Lillefots mormor: Annelie Berg
Petries mamma: Okänd  :(
Kvackies mamma: Annelie Berg
Ceras pappa: Mattias Knave
Ozzie: Mattias Knave
Strut: Staffan Hallerstam (Är inte 100% säker, men det låter som honom.)
Dinosaurien som säger åt barnen att sluta rulla sten: Annelie Berg

Vem är berättaren +
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: MOA skrivet 10 februari 2021 kl. 20:46:39
Har dom listat ut Lillefot & Petries Morsa?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Disneyfantasten skrivet 10 februari 2021 kl. 20:47:32
Citat från: MOA skrivet 10 februari 2021 kl. 20:46:39
Har dom listat ut Lillefot & Petries Morsa?

Lillefots Mamma är inte alls med i de senare filmerna eftersom hon dog i första filmen!  ;)
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Steffan Rudvall skrivet 10 februari 2021 kl. 20:56:13
Citat från: Disneyfantasten skrivet 10 februari 2021 kl. 20:47:32
Lillefots Mamma är inte alls med i de senare filmerna eftersom hon dog i första filmen!  ;)
Jag tror hon menar Lillefot och inte hans mamma.
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 10 februari 2021 kl. 21:18:28
Vem är berättaren Landet För Längesedan 2 - Lillefot och Äventyret i Den Förbjudna.. ?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: gstone skrivet 10 februari 2021 kl. 21:28:21
Har dvderna inga dubb credits `?
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: MOA skrivet 10 februari 2021 kl. 21:31:52
Citat från: Disneyfantasten skrivet 10 februari 2021 kl. 20:47:32
Lillefots Mamma är inte alls med i de senare filmerna eftersom hon dog i första filmen!  ;)
Jag skrev ju Petries Morsa!
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 10 februari 2021 kl. 22:46:44
Citat från: gstone skrivet 10 februari 2021 kl. 21:28:21
Har dvderna inga dubb credits `?
Nej, tyvärr inte. Och det hade tyvärr inte VHS-utgåvorna heller. :(
Titel: SV: Landet för längesedan del 2-4
Skrivet av: Disneyfantasten skrivet 10 februari 2021 kl. 22:50:58
Citat från: MOA skrivet 10 februari 2021 kl. 21:31:52
Jag skrev ju Petries Morsa!

Du skrev "Lillefot & Petries Morsa" därför kan det lätt misstolkas!