Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - gorelord4e

#1
Finns det någon som kan dela med sig utav originaldubben till Musse Piggs Julafton, har VHS:en men ingen fungerande VHS för tillfället, blev sugen på att se den nu nära jul men fick bara tag på dvd'n med ny dubben, originalet är fyllt med så mycket minnen och nostalgi (även fast nydubben är riktigt bra)
#2
Har hittils, syncat om följande avsnitt med Select Video dubb:

1x01 - Diamond Ray of Disappearance
1x02 - Teela's Quest
1x04 - The Dragon Invasion
1x06 - The Time Corridor
1x11 - Like Father, Like Daughter
1x16 - A Friend in Need

Jag vet att åtminstonde Colossor Awakes (Skeletor och den fruktansvärda energimaskinen), Creatures from the Tar Swamp (Varelserna från tjärträsket) samt Dawn of Dragoon (Dragoons gryning) va utgiven med Select Video dubb, vilka fler avsnitt dubbades utav Select Video? samt finns det någon som har och kan dela med sig utav de saknade avsnitten som dubbats utav Select Video? ger färdigsyncade avsnitt i utbyte.
#3
Håller på för fullt att synca ljudet från vhs versioner utav he-man mot mina amerikanska dvd versioner, saknar dock avsnittet Colossor Awakes på svenska, någon som har den och vill dela med sig, allternativt vet vart jag kan hitta en version utav det avsnittet?
#4
Hej, jag är ny här på forumet. Jag skulle vilja ha lite hjälp utav er proffs här, det är så att jag försöker att lägga till Svensk dubb (inspelad från playhouse disney) på dvd versionerna utav Bumbibjörnarna som jag äger, stöter dock på patrull, får dom inte att synca bra, det syncar bra i början men efter 3-4 minuter så börjar rösterna gå ur sync, trodde först detta berode på frameraten men båda är PAL 25fps. är det någon som kan tipsa eller hjälpa mig hur jag ska gå till väga för att få detta att funka?