Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Berrfelt produktion AB - alla filmer?

Startat av Richardo, 13 augusti 2017 kl. 09:23:29

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Richardo

Är det här alla långfilmer Berrfelt produktion har dubbat? Finns det mer?

Vilka icke-långfilmer har de dubbat?

http://www.dubbningshemsidan.se/recensioner/sok.php?dubbningsbolag=10

Alexander

Citat från: Richardo skrivet 13 augusti 2017 kl. 09:23:29
Är det här alla långfilmer Berrfelt produktion har dubbat? Finns det mer?

Vilka icke-långfilmer har de dubbat?

http://www.dubbningshemsidan.se/recensioner/sok.php?dubbningsbolag=10

De har dubbat många fler, listan du har framme är endast filmer de har dubbat som har fått en recension på hemsidan.
De har ytterligare dubbat bl.a Bernard och Bianca i Australien, Mästerdetektiven Basil Mus, Svanprinsessan 1 och 2, Fievel Resan till Amerika 1 och 2, Landet för längesedan m.fl  :)

Daniel Hofverberg

Barrefelt Produktion är ett enmansföretag bestående av Mari-Anne Barrefelt, som hyr in sig i ljudstudior för att spela in dubbningar - de/hon har alltså ingen egen studio.

De har som sagt dubbat många filmer genom åren - jag är dock osäker om företaget fortfarande finns kvar, då jag inte sett någon creditering till vare sig bolaget eller Mari-Anne på närmare tio års tid.

Barrefelt Produktion har däremot aldrig dubbat TV-serier, och förutom långfilmer är det nog på sin höjd enstaka halvtimmes kortfilmer som de kan ha gjort.

Före det här företaget startade jobbade Mari-Anne Barrefelt för Svensk Filmindustri, och gjorde ett flertal dubbningar för deras räkning; som således blivit väldigt snarlika det senare företagets produktioner. Så var det exempelvis med ett flertal av Disneys filmer (Snövit och de sju dvärgarna, Taran och den magiska kitteln, Micke och Molle m.fl).