Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Stekeblad

#1
För några månader sedan så fick jag min gamla skiva med Flygande start matte (andra klass) att fungera och spelade det för nostalgin.
(Engelsk omslagsbild):

Spelet har fyra matte-sånger och en av dem, tiden går, tyckte jag var rolig/bra och började försöka ta reda på vem det är som sjöng den. Likt i följande tråd så fanns det inte mycket hjälp att få från Credits/eftertexterna. http://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=4956.0

Google har inte varit till mycket hjälp när jag försökt hitta mer info, till och med testat söka på alla röstskådisar som listades men utan att hitta något som varit till hjälp. Även som i den länkade tråden ovan så var MiMo Sounds inblandade och jag kontaktade dem men de kunde inte hjälpa mig utan hänvisade mig till ncb/stim som sa att jag skulle vända mig till de som gav ut spelet.

Spelet gavs ut av Levande Böcker som, om jag fattat rätt, nu är en del av PanVision. Supporten på PanVision gav mig e-postadressen till någon högre upp som jag har försökt skicka till två gånger utan att få svar.

Så nu vänder jag mig till Dubbningshemsidan med hopp om att någon här vet något eller vet vem/vilka jag ska försöka kontakta härnäst.