Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Frågor och förslag

Startat av TonyTonka, 2 augusti 2016 kl. 19:17:48

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

TonyTonka

MagicMovies.se (som nästan verkar vara övergiven.  :( ) finns ju funktionen att själv recensera en film om man är medlem, skulle det vara möjligt att medlemmar/gäster kan få recensera dubbningar här på ett liknande sätt, eller skulle det vara för stor risk för spam och/eller personangrepp i så fall?  ???

Dessutom undrar jag om det finns något sätt att visa trådarna efter när de startades?  :)
https://djtonytheking.wordpress.com/ - Min blogg
(bloggen uppdateras senast: 2022-01-30)

Äntligen tillbaka på bloggen! :D

Richardo

Måste man inte då formellt vara anställd på Dubbningshemsidan?

I nuläget är de bara Daniel som är formellt anställd.

För övrigt bör man ha en någorlunda god kompetens inom journalistik och film.

Kust

Varför inte bara göra att admin får gå igenom recensionen innan publicering?

Richardo

Citat från: Kust skrivet 10 juli 2018 kl. 10:40:02
Varför inte bara göra att admin får gå igenom recensionen innan publicering?

Det skulle tal för mycket tid helt enkelt.

Daniel Hofverberg

Visst är det möjligt att skapa en funktion för att låta besökare själva recensera filmer, men frågan är om tillräckligt många kommer utnyttja möjligheten för att rättfärdiga det arbete som krävs...? Det krävs en del programmeringsarbete, plus förstås att det måste underhållas då det alltid finns risk för spam. Hur mycket tid som krävs för att hålla koll på postade recensioner är också svårt att sia om.

Redan nu finns ju möjligheten att skriva kommentarer till recensioner på alla recensionssidorna (som har funnits i ett flertal års tid), men den funktionen har blivit väldigt lite använd och det rör sig till 80% om spam. Det är heller inte helt lätt att hålla koll och rensa bort alla spaminlägg för det kommentarssystemet, så risken finns att det med recensionssystem skulle bli ännu mer jobb.

Men jag utesluter inte idén, utan om intresset är tillräckligt stort kan jag överväga att se över möjligheterna.

Richardo

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 12 juli 2018 kl. 13:10:53
Visst är det möjligt att skapa en funktion för att låta besökare själva recensera filmer

Alternativt kan man bara skapa en tråd i forumet som står "Recensioner av besökare" där besökarna själva publicerarar sina recensioner. Och eventuellt länka till tråden på Recension-kategorin på webbsidan.

Daniel Hofverberg

Citat från: Richardo skrivet 12 juli 2018 kl. 13:52:56
Alternativt kan man bara skapa en tråd i forumet som står "Recensioner av besökare" där besökarna själva publicerarar sina recensioner. Och eventuellt länka till tråden på Recension-kategorin på webbsidan.
Det är ju förstås en enkel och smidig lösning att börja med, och det kan ju vem som helst göra om någon känner för att skriva en recension.

Det är också en bra ingång, för att jag ska se om intresset är tillräckligt stort för att berättiga att lägga ner tid på att hitta på mer automatiserade lösningar.

Richardo

Sagt och gjort.