Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Bechdel-testet på Dubbningshemsidan

Startat av JRL, 23 mars 2013 kl. 20:38:05

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Daniel Hofverberg

#15
Cadpig: Det här är sista varningen. Du har givetvis rätt att tycka vad du vill, men vi tolererar inte ett sådant språkbruk här och heller inte personangrepp. Vill du argumentera emot Bechdel-testet eller för all del feminism i allmänhet, så är du förstås välkommen att göra det, men i så fall med ett mer sansat språk och med sakliga argument.

Cadpig

Förra fredagen var jag i Norrköping på en Wes Craven-afton. "A Nightmare on Elm Street" och "Scream" visades på Cnema till den bortgångne gamle skräckrävens ära. Fantastiskt att få se Johnny Depps första roll på stor duk.

MEN, vad värre var, inför Scream så fick man en otäck Bechdel-stämpel körd i nyllet!

Vad pörskan! PK-idiotin sipprar in överallt! Inte ens en god gammal 90-talsklassiker klarar sig undan den smutsiga ideologin!

Mycket tråkigt och det lämnade en besk smak i munnen innan tonårs-slamporna började lemlästas.

Daniel Hofverberg

Så länge de inte avbröt själva filmen för Bechdel-information, utan bara gjorde det innan filmen började, så har jag svårt att se problemet...?

På samma sätt brukar man väl vanligtvis inte reagera negativt över reklamfilmerna innan en film på bio börjar...

Lilla My

Citat från: Cadpig skrivet 19 augusti 2015 kl. 16:46:54
Feminist och genus är skitnödigt trams. Bara kärringar och könlösa fjollor bryr sig om sådant tjafs.




Wow, och här trodde jag du var en smart och sansad människa...

Conan

Citat från: Lilla My skrivet 21 december 2015 kl. 23:59:57



Wow, och här trodde jag du var en smart och sansad människa...


Då skulle han inte kalla mig "hjärndöd Nolan-drönare" på en av hans inlägg. Han kan inte helt enkelt respektera att alla på jorden har olika åsikter och filmsmak.

Will Siv

Citat från: Cadpig skrivet 15 januari 2014 kl. 19:20:07:( :-\ :( :o :-\


Varför? Tvångsmatas vi inte av feministisk propaganda i tillräcklig utsträckning av medierna dagligen utan att filmerna måste bedömas efter Schymans sjuka ideal? Jag, och många med mig, tar bestämt avstånd från allt sånt tjafs.
Citat från: Cadpig skrivet 23 juni 2015 kl. 11:17:25Dina alternativ är ungefär lika meningslösa som Bechdel-tjafset. Jävla jämställdhetsivrare! Låt filmerna vara. När kvinnor tar för stor plats blir det i 9/10 fall kalkon-pannkaka av det hela.

Hatar fan det här feministlandet.
Citat från: Cadpig skrivet 19 augusti 2015 kl. 16:46:54Feminist och genus är skitnödigt trams. Bara kärringar och könlösa fjollor bryr sig om sådant tjafs.
Ursäkta om jag "gräver i det förgångna" (så att säga, men försök säga det till en historiker.....)

Men det här borde ses som en "varningsignal" för den person han faktiskt var (eller blev) och samma skräppsnack som såna som han bedriver nu och tar på fullt alvar.


MOA

Citat från: Will Siv skrivet  3 mars 2024 kl. 12:44:05Ursäkta om jag "gräver i det förgångna" (så att säga, men försök säga det till en historiker.....)

Men det här borde ses som en "varningsignal" för den person han faktiskt var (eller blev) och samma skräppsnack som såna som han bedriver nu och tar på fullt alvar.
Ja där började Cadpig spåra ur, han är verkligen det sämsta som uppstått på detta forum