Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad heter skådespelaren Gunnar Ernblad i efternamn?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av MrClay
 - 15 februari 2018 kl. 20:08:55
Nu är jag lite sen, men hela serien ska komma på blu-ray i år. Hur sannolikt är det att alla avsnitten kommer till Sverige med svenskt tal? Jag tänker att om det är något tillfälle det kan ske är det nu.
Skrivet av Jabberjaw
 - 28 juli 2017 kl. 20:13:33
Jag läste någonstans att någon hade fått fram en mail adress till en s.k Leif på Warner Bros för något år sedan på youtube. Han hade tydligen svarat att man inte såg något tryck från svenska tittare när det gällde försäljning av dom första två boxarna, och därav vågade Warner inte släppa Säsong 3 och Säsong 4 på DVD här i Sverige också.

Vad är chansen att man nu i efterhand flera år senare gör nya tryckningar av dom gamla boxarna samt även släpper Säsong 3 och Säsong 4  :-\ :) Tycker DVD säljer bra jag.. men jag är ju inte insatt i ekonomi kring DVD släpp (produktionskostnader, rättigheter m.m.).

Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 28 februari 2017 kl. 00:52:55
Såvitt jag vet har väl Barnkanalen knappt sänt någon serie alls från Warner Bros, eller åtminstone inte de senaste fem åren. Så att de skulle köpa in Batman - The Animated Series förefaller högst osannolikt.

Då är det nog betydligt mer sannolikt med antingen Cartoon Network eller Boomerang (som båda två ägs av Time Warner och är alltså systerbolag till Warner Bros.) eller ännu troligare TV4 Komedi - de har ju trots allt sänt ett flertal tecknade serier som Warner distribuerar på senare tid, plus att det ju som sagt inte var så länge sedan som "vanliga" TV4 sände Batman.

Det senaste året har väl TV4 såvitt jag vet tyvärr inte sänt några barnprogram överhuvudtaget, utan det verkar som att de åtminstone just nu flyttat över allt sådant till TV4 Komedi (även om det faktiskt inte är komedier i sig). Huruvida det är permanent eller tillfälligt låter jag vara osagt...

Nu på lördag (4 mars) börjar för övrigt TV4 Komedi att sända The Batman från 2004, så därifrån är ju inte steget så stort till att även sända 1990-talsserien.
Skrivet av Alexander
 - 26 februari 2017 kl. 21:35:23
Kanske, men vet inte om Barnkanalen är den bästa valet för den serien. Cartoon Network låter mer rimligare.

Men TV4 visade serien igen iallafall för några år sedan, ungefär runt 2014-2015 på Lattjo Lajban.  :)
Så allt är möjligt.
Skrivet av moviefan
 - 26 februari 2017 kl. 20:46:26
Finns det någon chans att serien sänds igen på te.x Barnkanalen ? 
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 23 april 2006 kl. 21:01:45
Åtminstone Eurotroll vet jag dubbade serien på uppdrag av Warner - och inte för TV specifikt; så rimligen borde det ju vara samma med de avsnitt som Mediadubb gjorde. Alltså borde chansen vara stor att det är samma dubbning som på TV.
Skrivet av Erika
 - 23 april 2006 kl. 13:12:22
Nu ska jag vara lite "elak" och återuppliva detta gamla ämne.  ;D

På Discshop finns nu första boxen (en andra box är på G) och det finns svenskt tal med, men om det är originaldubbning eller omdubbning vet jag tyvärr inte. 
Skrivet av PAAATE
 -  4 augusti 2005 kl. 22:29:56
That '70s show säsong ett skulle släppas, men blev försenad. Vet inte om den släppts ännu...  ???

En hel del av de boxar som släppts kan man väl tacka TV4 för, om jag inte minns helt fel... Futurama, Alias och That '70s show (släppt?) har ju alla gått på TV4, och i alla fall på två av Futurama-boxarna, så står TV4 med. Vet inte exakt vad de gjort, mer än att de sänt serien, menne...
Skrivet av Daniel Hofverberg
 -  3 augusti 2005 kl. 21:19:50
Nja, förutom de riktigt största serierna, så är det inte alls mycket som finns tillgängligt i Sverige. Och bland tecknade serier, så är det ännu värre - där är väl Scooby-Doo - Where are you? nästan den enda TV-serie-box som släppts...
Skrivet av holmberg
 -  3 augusti 2005 kl. 16:16:46
Jaså, jag tycker det finns rätt mycket Tv-serier släppta på DVD nu. Men det dröjer väl ytterligare innan mer "obskyra" grejer kommer ut. Man vet inte vilka man vågar hoppas på..  :-\
Skrivet av Daniel Hofverberg
 -  1 augusti 2005 kl. 01:54:03
Jo, det är en bra sajt, men tyvärr tar den enbart upp region 1-releaser i USA och Kanada - d.v.s. inte ens brittiska eller australiensiska region 2- eller 4-utgåvor. Beklagligt, då det annars är en utmärkt sida för region 1-information.
Skrivet av PAAATE
 - 31 juli 2005 kl. 22:16:26
www.tvshowsondvd.com

En bra sida! :)

Tyvärr finns det ingen svensk motsvarighet, vad jag vet... :(
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 31 juli 2005 kl. 21:27:00
I USA och Kanada har det ju börjat bli väldigt vanligt med att allt fler TV-serier släpps som DVD-boxar - även mycket gamla serier. Men tyvärr är det sant att det är långt ifrån lika positivt i Sverige - här verkar bara ett fåtal av de största och populäraste serierna släppas, och det är rätt ont om TV-serie-boxar i övrigt.

Men det finns väl vissa tecken på att det är på väg att vända, i alla fall. Exempelvis släppte ju Warner i juni hela serien Scooby-Doo - Where are you? (som jag personligen aldrig trodde skulle komma till Sverige), så det är ju absolut ett steg i rätt riktning...
Skrivet av PAAATE
 - 31 juli 2005 kl. 18:13:50
Det är långt ifrån "i stort sett varenda" som släpps, i alla fall här i Sverige. Några man kan önska hit till Sverige är ju alla nio säsonger av Arkiv X och alla tre säsonger av Titus. :)

Batman har jag inget intresse i personligen (varför skriver jag här? ::)), men däremot tycker jag att fler tv-serier ska släppas i säsongsboxar. ;D
Skrivet av holmberg
 - 31 juli 2005 kl. 18:03:00
Det är riktigt synd, för serien håller hög klass på alla sätt tycker jag. Sen släpps ju i stort sett varenda serie nu för tiden som DVD-box så jag förstår inte varför Batman inte kan släppas i det formatet.

Hade också velat se Turtles och James Bond Jr släppt på DVD. Det hade varit nostalgi!  ;D