Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

polly pocket filmen

Startat av onyx86, 10 februari 2008 kl. 19:19:50

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

onyx86


Daniel Hofverberg

Tyvärr vet jag i stort sett ingenting om rösterna i Polly World, men den är i alla fall dubbad av Sun Studio. Det lilla jag vet är att huvudrollen som Polly Pocket spelas av Mikaela Tidermark, och därutöver medverkar Amanda Renberg som spelade "en kompis till Polly som jag inte minns vad hon hette" (hennes ord). Övriga skådisar vet jag inget om.

Men filmen är utgiven av Universal, och de har ju på sistone varit rätt bra på att sätta ut dubbcredits via programmerade uthopp efter sluttexterna. Så om man kollar på DVD-filmen, så borde det förhoppningsvis stå utsatt alla röster där. Tyvärr har jag inte själv filmen, så jag kan inte kolla. Jag var utlovad recensionsex på Polly World, men tyvärr bytte Universal presskontakt precis samtidigt, vilket resulterade i att jag aldrig fick den.

onyx86

aha, vad synd. Men kul att Mikaela och Amanda är med för de e bra skådiar.

Daniel Hofverberg

Jag håller fullständigt med, både Mikaela Tidermark och Amanda Jennefors är utmärkta skådisar.

Elios

Älskar också Amanda Renberg och Mikaela Tidermark väldigt mycket som skådisar.
Däremot vad jag minns om filmen Polly Pocket gillade jag den inte lika mycket.
Men värd att se om man gillar dem, absolut.