Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Elios

Sidor: [1] 2 3 ... 6
1
Dubbningar och röster / Jarinja Thelestam Mark
« skrivet: 14 oktober 2018 kl. 23:17:35 »
Ja vem är detta egentligen som gjorde Jodie Fosters röst i filmen jag också såg här om dagen: Nim och den hemliga Ön.

2
Dubbningar och röster / Bucky O'Hare
« skrivet: 9 oktober 2018 kl. 04:03:53 »
Jag minns denna serien med bravur. Den kom på video vet jag och därför undrar jag dels om ni minns den och ifall ni kommer ihåg vilka som gjorde de svenska rösterna?
 ::) ;D https://youtu.be/UD3lUzIB9JQ

3
Filmer och TV-serier / Burt Reynolds (1936-2018)
« skrivet: 7 september 2018 kl. 01:13:21 »
Legendariska skådespelaren Burt Reynolds har gått bort 82 år gammal. Vet inte om han varit med i någon tecknad film eller så gett ut sin röst men han vann en oscar för bästa manliga biroll i filmen Boogie Nights. Oerhört tråkigt och han skulle med varit med i nästa film av Quentin Tarantinos Once Upon A Time In Hollywood men den skulle inte filmas förens senare vilket dem inte hann. Vila i frid och kommer alltid komma ihåg han för sina mastodontfilmer som snut, cowboy etc.  ::) :'(

4
Om Dubbningshemsidan / Bild till Credits!
« skrivet: 11 juni 2018 kl. 23:45:01 »
Hej, är det möjligt att kunna fixa bilder på t.ex. filmer eller tv-serier till creditslistorna så att man kan se vilken film/serie det handlar om så det inte kanske behöver vara så förvirrande om vad det är för film eller så?  ;D

5
Off-topic / Avicii
« skrivet: 25 april 2018 kl. 03:57:20 »
Det var som sagt i fredags som vi nåddes av den tråkiga nyheten att dj:en Tim Bergling eller ja Avicii gått bort
Vad tycker ni om hans musik alltså typ techno och lite av typ med en artist som heter David Guetta gör också sådan musik.

Men vila i frid, Avicii (1989-2018).   :'(

6
Jo tjena. När jag var liten så såg jag en tecknad tv-serie om en pojke tror jag som gick ner i en grotta har jag för mig eller något sådant men det jag minns mest är några stenmänniskor eller ja dem såg väldigt stora och rätt tjocka. Har för mig att dem satt fast på en klippa eller något men inte säker. Tror jag möjligen såg det på sent 90-tal och lite i början av 2000-talet.
Sen söker jag en mini serie tror jag det var eller ja en serie helt enkelt som jag vet handlade om en pojke som hittade en grottmänniska i en grotta tror jag förstås som har råkat hamna i nutid och därför ska han hjälpa honom tillbaka om jag minns rätt. Tror han hade hjälp av en vän. Sen höll han ju med också detta hemligt så att ingen fick veta något. Tror det med var så att pojken studerade lite om grottmänniskor och så. Vet med att i slutet på serien så skulle hans syster hjälpa honom att fixa hem grottmänniskan. Vill minnas att den gick på typ ettan på hyfsat tidigt 2000-tal.

Vore hemskt tacksam om det är någon som känner igen någon av dessa serier!?  :D

7
Dubbningar och röster / Den Långa Flykten
« skrivet: 4 oktober 2017 kl. 04:11:25 »
Kanske redan finns någon form av tråd till den här filmen men jag undrar har denna klassiska saga dubbats till svenska?

8
Filmer och TV-serier / Bäzta Sir. Roger Moore (1927-2017)
« skrivet: 23 maj 2017 kl. 18:39:42 »
Skådespelaren känd från James Bond. Roger Moore har avlidit. Kommer aldrig glömma hans James Bond! R.I.P.  :'(

9
Dubbningar och röster / Björn Granath (1946-2017)
« skrivet: 5 februari 2017 kl. 18:12:23 »
Mammuten i Ice Age och Madickens pappa Björn Granath har gått bort.  :'(  :'( :'( :'(
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/1AE5q/bjorn-granath-har-gatt-bort

Känns riktigt förbannat och tråkigt att den tredje svensk skådespelarikon går bort på mindre än en vecka.
Jag har jättemånga härliga minnen med hans röst som i tidigare nämnda rollen som Manny i Ice Age men också så mycket annat. Varför ska just denna mannen med försvinna? Han var alldeles grym med som Elake Måns bror i julkalendern med Pelle Svanslös.
Känns overkligt och jag antar att hans sista dubbning blev Ice Age: Scratattack som kom i somras. Han spelade även den arga röda typen i Insidan Ut! MM, hans CV kan göras lång. Vila i frid härliga vän och idol!  :-\

10
Dubbningar och röster / Storkarna
« skrivet: 3 september 2016 kl. 14:00:41 »
Japp nu kommer det 2000:e ämnet här! Och det jag undrar är vilka som gör de svenska rösterna i den nya animerade filmen Storkarna som har biopremiär nästa månad?  ;)

11
Dubbningar och röster / Intervju med Mikael Roupé!
« skrivet: 3 september 2016 kl. 13:07:41 »
Googlade mig fram och hittade en nyligen släppt intervju med Mikael Roupé på Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=_M10oiPfXS4

12
Filmer och TV-serier / Söker efter en tysk tv-serie!
« skrivet: 29 juni 2016 kl. 23:29:36 »
hej, jag kollade en gång när jag var liten på en tysk mini serie tror jag att det var. Minns att det handlade om en pojke som bodde hos sin mamma men saknade en pappa och det var det som det handlade väldigt mycket om. Senare i serien vet jag inte om det var en granne eller något som tog hand om killen sen och så (spoiler) slutade med att han blev hans pappa. En sak jag med minns var att hans mamma bjöd hem en otrevlig kille som jämt var elak mot honom jag tror att killen hade en hund också eller om det var mammans minns jag inte riktigt men minns en scen där den onde killen tog med hans mamma och hunden på en resa som inte killen följde med på och dem båda dog i en bilolycka som pojken får reda på genom nyheterna på TV:n. Och då umgås han mycket med den grannen som senare blev hand far. Har med ett väldigt svagt minne av att en ödla var med i serien men kan ha helt fel.


Såg den här tyska miniserien eller vad det nu var på tyskan när jag gick i typ sjuan men minns med att jag hade sett den på gamla UR en gång innan och minns att jag verkligen gillade den serien.
Tror att den kan ha varit uppdelad i tre-fyra avsnitt eller något sånt.

Tacksam om någon vet vilken tysk serie det är jag pratar om

13
Om Dubbningshemsidan / The End Of The Road-Recension
« skrivet: 5 april 2016 kl. 17:48:38 »
När jag går in på sajten och kollar in på recensionen till The End Of The Road så står det: ''Den angivna recensionen finns inte.''

14
Dubbningar och röster / Adam Fietz & Adam Giertz
« skrivet: 14 mars 2016 kl. 04:33:07 »
Är det bara jag eller är inte någon förvånad över att dessa två herrar har väldigt lika namn och dem finns båda inom dubbning.
Jag blev chockad när jag först såg det så tänkte jag är dem släkt eller något? Men sen ser man ju att det är två helt olika personer.
Alltså man tänker ju lite om Giertz är ett artistnamn för att han hade Adam Fietz som idol eller något, men ja vad vet jag!?  ???

15
Filmer och TV-serier / Alan Rickman (1946-2016)
« skrivet: 14 januari 2016 kl. 18:37:46 »
Den brittiska skådespelaren Alan Rickman känd som Snape i Harry Potter-filmerna har gått ur tiden. Han avled 69 år gammal och spelade med skurken Hans Gruber i den första Die Hard med Bruce Willis. Vila i frid.  :'(


http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/skadespelaren-alan-rickman-dod/

Sidor: [1] 2 3 ... 6