Dubbningshemsidan

Baywatch-tävling

Baywatch
   © Paramount Pictures


Nyligen släpptes Baywatch, baserad på den klassiska TV-serien med samma namn, på Blu-Ray och DVD. För att uppmärksamma händelsen arrangerade Dubbningshemsidan före jul en spännande tävling i samarbete med Fox-Paramount Home Entertainment. På grund av datorhaveri och sjukdom har rättningen tyvärr dragit ut på tiden, men nu har äntligen vinnarna utsetts. Nedan kan du se vilka som vunnit.

Vinsterna som låg i potten:
1:a - 3:e pris: Baywatch på Blu-Ray

1:a pris: Mikael Bjurström, Göteborg
2:a pris: Shafir Sabbag, Tvärred
3:e pris: Alexander Nilsson, Ulricehamn

Vi gratulerar de lyckliga vinnarna, som kommer få var sin Blu-Ray-film med posten inom kort.

Tack till Fox-Paramount Home Entertainment som skänkt tävlingsvinsterna.

Till alla andra tackar vi för er medverkan och önskar er bättre lycka nästa gång. Om du inte vann kan du istället köpa filmen hos CDON eller Discshop.


Då tävlingen gick ut på en frågesport med 10 slumpvis utvalda frågor, utvalda från en databas på flera hundra frågor, har alla tävlande fått olika frågor; och har man deltagit mer än en gång har man även fått olika frågor varenda gång. Därför kan vi inte presentera några rätta svar här. Efter varje tävlingsomgång har dock varje tävlande fått veta de rätta svaren och preliminära resultat för varje fråga, även om dessa senare har granskats manuellt i efterhand för att säkerställa att "datorn" inte gjort fel vid rättningen.

© 2017 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Skriv ut
Läs mer om utskriftsfunktionerna