Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Transformers The Movie - Svensk Fandubb-projekt!

Startat av Gäst, 13 oktober 2018 kl. 07:05:45

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Peter

Citat från: Jabberjaw skrivet  9 februari 2020 kl. 15:16:36
Proffsigt måste jag säga!  :o

Hur har man löst den praktiska biten med rättigheter? Kommer exempelvis Netflix eller Viafree att kunna köpa in den här dubbningen eller är ljudspåren köpta för "privat bruk". Sedan undrar jag om det är någon här som sitter på TV3-dubben av Transformers G2 digitalt.  :)

Tack!

Vi gör inget anspråk på materialet - således ej till försäljning eller dylikt. Vi är bara ett gäng blandade entusiaster som gått ihop och gjort detta för att det är kul. Att det just råkat blivit utvalda Transformers-avsnitt beror bara på undertecknad.

Att jag lyckats få bort originalrösterna (inte till 100%) är en blandning av olika lösningar, jag har inte tillgång till några helt röstlösa ljudspår.
----
Peter

Peter

Det finns fortfarande möjlighet att vara med och göra roller i våra produktioner.

I vår Facebook-grupp finns mer info;

https://www.facebook.com/groups/515575248880229/
----
Peter

Peter

----
Peter

Peter

Nu har vi även släppt "Dark Awakening", som på svenska blivit "Mörkt Uppvaknande".

Tack till alla inblandade!


https://youtu.be/kwxae8J0rX4
----
Peter

Goliat


Peter

Citat från: Goliat skrivet 14 augusti 2022 kl. 17:47:11Kul projekt, de andra verkar vara nedplockade?
Nej, jag har gått över till hela avsnitt och tagit bort klippen. Jag kör alltid hela avsnitt. :-)

Så har mest städat Youtube-kanalen.
----
Peter

Goliat

Citat från: Peter Tägtström skrivet 14 augusti 2022 kl. 18:22:59Nej, jag har gått över till hela avsnitt och tagit bort klippen. Jag kör alltid hela avsnitt. :-)

Så har mest städat Youtube-kanalen.
Aha, då är jag med. Kul projekt. 😄

gorehound

Vilket fantastiskt projekt som jag missat totalt. Tittade igenom hela Transformers-filmen och totalnjöt :) Vad episkt det hade varit att få uppleva detta på biografen som en snorunge back in the day.

Peter

Citat från: gorehound skrivet 28 oktober 2022 kl. 23:33:36Vilket fantastiskt projekt som jag missat totalt. Tittade igenom hela Transformers-filmen och totalnjöt :) Vad episkt det hade varit att få uppleva detta på biografen som en snorunge back in the day.
Kul att du gillar det! :-)
----
Peter

Peter

#54
Nu har vi även dubbat en japan-exklusiva episoden "Scramble City" som bara gavs ut på VHS och fungerade lite som en brygga mellan säsong 2 av Transformers och dess biofilm.



https://youtu.be/eojRFE4o4ts

EDIT: Bytte ut länken till rätt version.
----
Peter

Goliat

Citat från: Peter Tägtström skrivet  4 december 2022 kl. 06:26:10Nu har vi även dubbat en japan-exklusiva episoden "Scramble City" som bara gavs ut på VHS och fungerade lite som en brygga mellan säsong 2 av Transformers och dess biofilm.



https://youtu.be/eojRFE4o4ts

EDIT: Bytte ut länken till rätt version.
Snyggt. :D