Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Bonkers

Startat av TonyTonka, 22 augusti 2019 kl. 09:37:40

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Daniel Hofverberg

Citat från: Disneyfantasten skrivet  9 oktober 2022 kl. 20:41:06Det förefaller som att Peter Harryson också är med i serien.

Konstigt att han inte står med i varken Dubbningshemsidans creditlista eller i creditlistan på VHS-filmen Bonkers: Ett Jobb För Bonkers (där ett avsnitt ingår med en karaktär som spelas av Peter Harryson)
Jag har inget minne av att ha hört Peter Harrysons karaktäristiska röst i Bonkers, men det var å andra sidan inte direkt igår jag såg serien senast... Vilken eller vilka rollfigurer spelar han?

Lillefot

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  9 oktober 2022 kl. 21:04:51Jag har inget minne av att ha hört Peter Harrysons karaktäristiska röst i Bonkers, men det var å andra sidan inte direkt igår jag såg serien senast... Vilken eller vilka rollfigurer spelar han?
Han spelar bland annat chefen för filmbolaget som Bonkers får sparken från, i pilotavsnittet.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Marcusen

Vem spelar Darkwing Duck och Svartte Petter i serien?

Disneyfantasten

Vad heter karaktären Dilandra Piquel (Jalle Pikés fru) på svenska?

Disneyfantasten

Citat från: Lillefot skrivet  9 oktober 2022 kl. 21:07:17Han spelar bland annat chefen för filmbolaget som Bonkers får sparken från, i pilotavsnittet.

Just precis, han medverkar i avsnitten "Going Bonkers" och "Gone Bonkers".