Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Filmer & Serier ni önskar fanns utgivna i Sverige

Startat av Mathilda Gustafsson, 11 juli 2021 kl. 00:59:20

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Sabelöga

Jag skulle verkligen vilja att den tyska familjefilmen Die Schule der magischen Tiere och dess uppföljare kunde dubbas och distribueras i Sverige.


https://www.youtube.com/watch?v=WcidVROdWRY

Filmen bygger en bokserie med samma titel som översatts till svenska under titeln Skolan med de magiska djuren så jag tycker gott att filmen också kan komma hit nu när filmen distribuerats i Danmark under titeln Skolen med magiske dyr och det dessutom finns en uppföljare.


https://www.youtube.com/watch?v=iRyD9rbCvAw
Houba !

Steffan Rudvall

Lucky Luke filmen "Tous à l'Ouest" eller Go West som den heter på engelska. Den kom till Danmark men tog sig inte över sundet.

Daniel Hofverberg

Citat från: Steffan Rudvall skrivet  5 juli 2023 kl. 00:38:54Lucky Luke filmen "Tous à l'Ouest" eller Go West som den heter på engelska. Den kom till Danmark men tog sig inte över sundet.
Men den har faktiskt funnits via streaming i Sverige, så att den inte kom hit är en sanning med modifikation. Jag vill minnas att det var på Netflix, men jag kan minnas fel. Tyvärr finns den dock inte kvar längre, utan försvann nog för flertalet år sedan.

Tyvärr var den dock på franska med svensk text, och ingen dubbning (fanns kanske engelsk dubbning också, men det minns jag inte med säkerhet).