Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Söker ett speciellt barnprogram/barnfilm som är gammalt!

Startat av Haconbacon, 23 februari 2014 kl. 20:28:08

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Haconbacon

Jag minns inte så mycket från denna serie och därför har jag haft svårt att hitta den.Det ska väl vara ett äventyr som ''De vilda djurens flykt'' fast med andra djur. Det jag minns mest är att det ska finnas en liten vit hund (antagligen en pudelvalp)  som bär runt på en boll! Misstänker att den va gul.

Sen minns jag att i sjävla introt ser man att en av dessa djur sitter fast i en björnfälla (en ren eller liknande).
Givetvis är det inte mycket information men jag hoppas kunna få hjälp att hitta serien/filmen!

moviefan


Daniel Hofverberg

Beskrivningen har onekligen en viss likhet med den italiensk-nordkoreanska tecknade TV-serien Simba - lejonkungen (Simba le roi lion) från 1995, som visades på FilmNet och Kanal 5, men den serien har i mina ögon ingen nämnvärd likhet med De vilda djurens flykt.

Jag kommer dock inte på någon annan serie som faktiskt påminner om De vilda djurens flykt. Om det inte är Simba - lejonkungen vore det önskvärt med mer information, såsom exempelvis vilken kanal serien gick på eller liknande, för att få mer att gå på.