Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Viktor

#1
Citat från: Jonas9881 skrivet 22 april 2024 kl. 22:18:18Men då han dubbade Kalle anka som är en stor serie runt om i världen så bör väl kollegor eller tekniker till honom veta vem han är?

Andra karaktärer som dubbades i samma serie som Kalle anka var med i, bör veta men denna person var/är, men förstås svårt att ta reda på vilka som var med i samma serie och om dessa ens lever är ju oklart.

Någon som har listor på Kalle anka filmer från 50 talet som denna person dubbar Kalle anka, så kanske man kan ta reda på vilka dom andra som spelar Tjatte med flera heter och sedan kontakta deras barn, men förstås ett svårt arbete, och inte alls säkert att dubbarna har nämnt denna Brochmann till sina barn.
Det är bara en film, Pank och Fågelfris originaldubbning det är ju bara ett fåtal karaktärer med i den så jag vet inte riktigt vem man skulle fråga som fortfarande är i livet.
#3
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
17 juli 2023 kl. 17:06:49
Citat från: gstone skrivet 17 juli 2023 kl. 16:41:06En äcklig grönsak.
Jag bildgooglade och det som dök upp var grönsaken squash Varför kallar du den zucchini?
#4
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
17 juli 2023 kl. 16:40:09
Citat från: gstone skrivet 17 juli 2023 kl. 16:35:20Du kankse kan lägga upp credits till Mitt liv som Zucchini Daniel ?

Det kan ju vara bra även infop finnns redan på ett annat stäle ;)
Mitt liv som vad? Vad är en eller ett Zucchini?
#5
Visste inte att 70-tals översättningen var så ovanlig jag har den som epbu-fil ;D
#6
Citat från: Viktor skrivet  3 april 2023 kl. 19:27:05Snälla förlåt mig! Jag byter med detsamma
Nu är jag den femte
#7
Citat från: Skokaka skrivet  3 april 2023 kl. 19:05:57Samma bild som gstone?
Snälla förlåt mig! Jag byter med detsamma
#8
Om Dubbningshemsidan / SV: Olika texteditorer?
3 april 2023 kl. 19:03:41
Tack så mycket att du fixade det!
#10
Om Dubbningshemsidan / SV: Olika texteditorer?
2 april 2023 kl. 13:02:04
Varför finns det två olika knappar? Och varför är den ena gömd? Den som är gömd är ju den som är bra
#12
Någe nytt på G?
#13
Hur skulle Oliver och Gänget dubbas om om den inte dubbades av km?
#14
Rock-a-Doodle går inte att få tag på med svenskt tal 
#15
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 14 november 2022 kl. 09:56:01Precis, särskilt när det gäller mitt konto på Archive är det säkrast att undvika DVD-kvalitet - inte minst då jag inte är särskilt anonym, utan om Disneys företagsjurister skulle vilja få tag i mig krävs inget större detektivarbete...

Det vore ju dock absolut önskvärt med bättre bild hursomhelst, men i så fall får det nog läggas upp av någon annan med ett lite mer anonymt konto på Archive som inte lika lätt kan spåras till en enskild individ (jag är ju lite utsatt, då det bara finns en enda person i Sverige som heter Daniel Hofverberg).

Men om jag frågar så har exempelvis Ovanliga dubbningar förmodligen inget emot det - hon är visserligen inte anonym längre, men hennes namn är betydligt vanligare än mitt och kan inte spåras till en enda person på något enkelt sätt (det finns 14 personer med hennes namn, plus ytterligare en handfull med alternativa stavningar - och det är ju inte alla som själva stavar sitt namn på samma sätt som de är folkbokförda - vilket är tillräckligt många så att Disney inte lär kunna ta reda på vem av dessa det är).
Det skulle vara bra om någon skapade en helt anonym mailadress utan något riktig namn så att hen kunde göra ett konto som inte gick att koppla till någon person