Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - BPS

#1
Citat från: A skrivet 16 november 2022 kl. 20:59:41Det är varierande kvalitet tror jag (kan vara inspelningar från TV3 och Disneykanalen) det är bara en länk som jag har fått tag på jag vet inte var avsnitten kommer ifrån eller nåt sånt.

Men jag har läst lite i den här tråden och BPS är nog det bästa alternativet om så det inte orsaka ett problem för någon.

Men jag skickar länken till BPS så får vi se om jag får svar.
Länken jag fick går till en piratsida en som faktiskt innehåller pirat i namnet om ni förstår vad jag menar. Så jag vet inte vad jag tycker om det här...
#2
Citat från: Disneyfantasten skrivet 11 november 2022 kl. 11:41:22Fantastiskt! Med anledning av Nalle Puhs röst föredrar jag utan tvekan omdubbningen, men på andra hållet tycker jag bättre om Nasses röst i originaldubbningen, även om Nasses röst i omdubbningen också är bra!  :) (då kan man toppa med Kanins röst som är detsamma i båda dubbningarna och som passar ypperligt till karaktären)

Förresten på tal om det, kanske att omdubbningarna av Min Lilla Åsna, Musse Piggs Julsaga samt Kalle Anka kortfilmerna där Hans Lindgren är Kalle Anka i originaldubbningarna också kan ligga uppe där...?  :)
Omdubbningen av Musse Piggs Julsaga lägger jag inte upp den är lättillgänglig på laglig väg, jag är ingen pirat. Omdubbningarna av Min Lilla Åsna & Prinsen och tiggarpojken kanske kommer framöver dock.
#3
Jag har laddat upp avsnittet The Wishing Bear/Önskestjärnan i dess svenska omdubbning.

https://archive.org/details/the-wishing-bear-onskestjarnan-svensk-omdubb

Eftersom att originaldubbningen används i alla andra sammanhang och Nalle Puhs Magiska värld DVD-utgåvorna är utgångna sedan länge kände jag att det var helt okej att göra.
#4
Citat från: Lillefot skrivet 22 oktober 2022 kl. 16:18:10Det kan ha varit BPS, minns att hans fulla användarnamn stod som uppladdare.
Om det var min uppladdning så är det nog också Daniels version, jag minns inte hur jag fick tag på det avsnittet dock. Som RC tog jag också ner avsnittet jag hade laddat upp när Daniel gjorde sin uppladdning.
#5
Citat från: Bibeln skrivet  6 oktober 2022 kl. 12:02:43Det handlar också om de vill. Vem har sagt att Ovanliga Dubbningar eller BPS är villiga att samarbeta med Daniel Hofverberg för dessa?
Jag känner som Daniel huvudsaken är att alla får ta del av det och att dubbningarna bevaras, inte vem som faktiskt lägger upp det.
#6
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 11 september 2022 kl. 20:34:39Jag skulle nog rentav vilja hävda att det måste ha varit avsiktligt otydligt formulerat, då åtminstone alla över 15 års ålder lär veta den gängse betydelsen av ordvalet "gått bort"...
Visst men svenska kanske inte är hans modersmål.
#8
Citat från: Adam Larsson skrivet 10 september 2022 kl. 18:11:39Ovanliga Dubbningar och Daniel har datorproblem och BPS har gått bort.
Citat från: Adam Larsson skrivet 10 september 2022 kl. 18:24:13Det enda jag vet är att han har gått bort.
Vart kommer den informationen ifrån?
#10
Någon har börjat ladda upp avsnitten på Youtube. Vad ska vi göra? Den här personen snor Goliats och hans kontakter hårda arbete helt utan att ens nämna vara avsnitten egentligen kommer ifrån.
#11
Jag kom över Christian Hedlunds kanal igår och tittade på några videos om hans liv och av det jag har sett gillar jag hans content. Det är inte alltid man får en prenumeration efter den första videon man ser.
#12
Citat från: Henrik Karlsson skrivet 22 augusti 2022 kl. 23:14:43Det här är väl en dum fråga men BPS uppladdning av The Scooby Doo Show verkar finnas kvar. Skulle det inte då gå att pröva att lägga upp avsnitten som togs ner också fast via BPS?
Vad som får och inte får ligga kvar beror nog inte på vem som laddar upp det.
#13
Någonstans har den släppts på DVD om man ska tro denna bild från IMDb.

#14
Citat från: Goliat skrivet 20 augusti 2022 kl. 19:54:56Va roligt, kul att raritetet kan få bevaras.

Önskar jag hade kunnat få dela med mig av tv1000-dubben för säsong 1 också så den hade blivit ännu mer komplett. Men nu är det som det är.
Tyvärr är såna här samlare som vägrar dela med sig ett stort problem när man ska bevara media.

Men vi får i alla fall nöja oss med att vi lyckats bevara hela säsong 1 av Lucky Luke med svenskt tal.
#15
Här kommer lektorsdubbade avsnitten av säsong 2 ur Lucky Luke, återigen ett stort tack till Goliat!

https://archive.org/details/s-02-lucky-luke-lektorsdubbning