Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - KurageDHH

#1
Off-topic / Vi hatar Barbie (2023)-tråden
22 december 2023 kl. 17:41:19
2023 har varit ett tragiskt år för filmindustrin när en av tidernas värsta skräpfilmer som även är en matriarkat vs patriarkat-propagandakatastroff baserade på Barbie och Ken-dockor har förpestat världen och mänsklighetens existens.

Varför gjordes den filmen? Varför har den dragits in så mycket pengar?
Den smörjan kommer att skapa stora problem (vilket det har redan skett innan premiären), speciellt kan det ju finnas en del killar som kan uppfatta den som "Anti-male propaganda".

Det värsta är det också att fler trogna fans av Marvel, DC och Mission: Impossible har tystas ner tack vare den här sk*ten.

Skall andra bolag som Disney, Paramount och Universal också gå i Warner Bros fotspår och göra liknade filmer för att locka dit fler människor? NEJ TACK! Jag tänker göra allt i min makt för att sätta stopp för flera liknade propagandor!

Många borde ha hållit avstånd från den sk*ten (alltså INTE kasta bort pengar på den istället för andra (och bättre) filmer).

Barbie är och förblir en av sämsta filmerna genom tiderna.
Vem är med mig?
Jag säger igen: VEM ÄR MED MIG!!?
#2
Disney Channel och Disney Junior (och även Nat Geo Wild) kommer troligen att upphöra sändningar i Norden enligt de här artiklarna:
digitalt.tv/disney-channel-disney-jr-og-nat-geo-wild-fjernes-fra-allente/
vannas.se/nyheter/information-fran-vannas.net/2022-12-29-disney-channel-och-disney-junior-forsvinner-2023-02-28

Just när en ny liveaction-serie The Villains of Valley View började sända på Disney Channel för några veckor sen så skall kanalen ändå upphöra så plötsligt! :o
Verkar som att allt mer program kommer nu att flytta över till Disney+.
#3
Förut när jag skickade PM till Disney i Messenger så brukar dom alltid svara, ibland under en länge tid, men när jag skickade senast för snart tre månader så har dom fortfarande inte svarat. Det brukar inte ta så lång tid för dom att svara!

Samma sak när jag skickade mailet till Disney+ på: för ett bra tag sen får jag inget svar därifrån heller (jag har även kollat via skräpposten). Och så några personer inom Disney jag skickade mail till svara inga av dom heller.

Finns det nån mer här än bara jag som upplever att Disney kanske ha valt att sluta svara via mailet eller Messenger?
#4
Off-topic / AntiBumbibjörnarna-tråden
6 april 2022 kl. 21:22:21
Bumbibjörnarna må vara en old school-serie, men ack så tråkig och oinspirerande är den. Erik (en av människorna i serien) är bland annat en riktig irriterande tönt.
Är jag den enda som ogillar denna serie? Därför skapar jag denna tråd för att se om nån annan än bara jag som dissar serien.

Dom som gillar serien kommer förmodligen ta illa upp om att den här tråden har skapats, så bäst att hålla avstånd, tack!
#5
Disney Channel hade ju e-mail förut:

Vad hände egentligen? Det mailet fungerar inte mer. Vad skall man göra för att kontakta Disney Channel?
Jag håller på att jaga efter svar om när Disney-kanalen hade tänkt att sända Amphibia (säsong 2) och nyare animerade The Ghost and Molly McGee (som redan ha fått svensk/norsk/dansk dubb på amerikanska Disney+).
#6
Den serie har inte alls visat i Norden sen Disney XD lades ner förra året. :'(
Varför har den inte ens flyttat över till Disney Channel och/eller Disney+ då?
Den är en bra och viktig serie. Tredje säsongen skall ju börja visas i USA nu i oktober.
Jag har nojsat och klagat med personerna från Disney Nordic i mailet fler gånger angående varför har serien plötsligt slutat sända.
Dom säga bara samma sak om att dom inte vet när den kommer tillbaka. Det har ju gått flera månader och ingenting har hänt!
Är det ingen som är ansvarig via progamavdelningen som förstår att jag vill ha tillbaka den underbara serie och vill att säsong 2 skall börja visas i Norden?

Är det så att nordiska Disney inte tänker visa den igen och ingen säsong 2? Tänker dom slopa serien helt och hållet eller???