Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Bilagor och andra tillval
Bilagor:
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Tillåtna filtyper: doc, docx, gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, mp4, mkv, avi, pdf, png, txt, zip, xls, mp3, mp4, mkv, wav, ogg, xls, xlsx, odt, srt, sub, bmp, tif, tiff
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vilket land ligger precis väster om Sveriges fastland?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Elios
 - 31 januari 2020 kl. 05:00:26
Du tror inte det kommer bli så Daniel?  :-X
Skrivet av Elios
 - 25 januari 2020 kl. 04:23:06
Undrade lite när jag grubblade för mig själv angående dessa ämnen som jämt kommer upp här på forumet som vem är bäst som Kalle Anka för att vara ett exempel. Kan vara vilken karaktär som helst.
Men om någon som då kanske har spelat Kalle Anka eller så kanske någon gång tittar in på forumet eller kanske har blivit tipsad av någon här och ser att någon tycker att han inte är bäst eller inte är bra i rollen som Kalle Anka, att han då kan ta illa upp och har kämpat som pesten för att göra allt han kan för att bli Kalle Anka så får han se att någon skriver såhär och blir ledsen.
Tänker ju att det kan ju vara en nackdel med att ha dem ämnena ibland. Även fast dem mest ger positiv feedback om vem som är bäst.
Men om man tänker rent statistiskt sätt så om man säger att det är fyra som spelar Kalle Anka så kommer en person att bli glad och dem andra tre alltså 75% blir inte glada.
Det är ju ett resonemang som man inte riktigt tänker på om man tänker efter lite ordentligt!  :o