Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Marcus R

Sidor: [1]
1
Dubbningar och röster / Vem spelar Kalle Anka i kortfilmen Kalles brorsöner?
« skrivet: 29 augusti 2021 kl. 19:55:53 »
Vem spelar Kalle Anka i kortfilmen Kalles brorsöner? Kortfilmen fanns med på VHS filmen Kalle Ankas bästa och om man utgår från tidsperioden borde det vara Andreas men det låter inte som honom... Är det en återanvänd dubbning?

2
Dubbningar och röster / Hybrid dubbning av Pinocchio
« skrivet: 17 augusti 2021 kl. 22:09:19 »
Jag minns att jag har sett Pinocchio med Johan i huvudrollen fast Ärlige John var tagen från originaldubbningen. Vad är det för något som jag har sett?

3
Dubbningar och röster / Vem är Dennis Granbergs föräldrar?
« skrivet: 27 juli 2021 kl. 19:10:42 »
Vem är Dennis Granbergs föräldrar?

4
Vilken var den första Disney DVD utgåvan som släpptes i Sverige?

5
Jag har länge velat få tag på Scooby-Doo och De 13 gastarna med svenskt tal men den utgåvan har inte getts ut i Sverige. Hur kan man skaffa den polska utgåvan?

6
Finns det svenska syntolkningar på Disney Plus?

7
Dubbningar och röster / Har Demashita! Powerpuff Girls Z dubbats?
« skrivet: 5 juli 2021 kl. 00:16:30 »
Har Demashita! Powerpuff Girls Z dubbats?

8
Jag har sätt olika avsnittsordningar och undrar vilken som är den korrekta och vilken man ska följa om man vill att handlingen ska fungera bra.

Sidor: [1]