Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Italiensk Anime Series

Startat av Scoobydoofan1, 8 juni 2023 kl. 21:51:33

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Scoobydoofan1

Är det nån som har koll på anime serier från Italien? Tydligen så har dom gjort ett par serier som visades på tv eller som blev utgivna på VHS för flera år sen. En serie som dom gjorde som blev dubbad till svenska var en anpassning av snövit och de sju dvärgarna. Finns det flera anime serier som Italien tillverkade i 90 talet?

Erika

Du menar alltså samproduktioner mellan Italien och Japan? Jo, det finns en hel del från den tidsperioden. Du har t. ex. Montana Jones (sändes på TV1000 och TV3; underhållande äventyrsserie som hämtat en del inspiration från t. ex. Indiana Jones-filmerna) och Reporter Blues (tror inte den har sänds i svensk tv, lite synd då den är sevärd).

MOA

Citat från: Erika skrivet  8 juni 2023 kl. 22:01:37Du menar alltså samproduktioner mellan Italien och Japan? Jo, det finns en hel del från den tidsperioden. Du har t. ex. Montana Jones (sändes på TV1000 och TV3; underhållande äventyrsserie som hämtat en del inspiration från t. ex. Indiana Jones-filmerna) och Reporter Blues (tror inte den har sänds i svensk tv, lite synd då den är sevärd).
Montana Jones e rätt bra,ser framemot mer