Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

Wicked kommer till Sverige

Startat av gstone, 18 juni 2022 kl. 17:15:32

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Min favorit musikal Wicked kommer sätta up på Göteborgs operan hösten 2023,https://sverigesradio.se/artikel/internationella-musikal-succen-wicked-satts-upp-i-sverige

Wicked berätta historien om Trollkarlen från Oz hur dom två häxorna Västan och Glinda perspektiv och berätta om det som hände i Oz under åren som ledde fram till Dorothy ankomst.
Vi får veta vad häxorna tyckte och tänkte vad deras hop och drömmar och framför allt hur den onda häxan Västan blev så ond.

Den är starkt inspirerad av 1939 filmen med Judy Garland.

Biljetter släppet nästa vår alltså våren 2023 .

Musikal är rekommenderar för alla som gillar Boken av L. Frank Baum eller filmen från 1939.

Också värt att nämna är att detta är musikal som gjord Idina Menzel( rösten till Elsa i Frozen ) till en sjärna och handling har även visa likheter med Frost och även  Disneys Maleficent.

Jag ser fram emot att se vilka som får rollerna i den svenska versionen.

Jag är så glad att den äntligen kommer till Sverige.