Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Jessica Andersson

Startat av gstone, 29 mars 2018 kl. 22:07:09

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Jag undra om sångerskan Jessica Andersson(född 1973) har deltagit i någon dubbning ? och hur man isåfall skiljer henne och röst Skådsperska Jessica Andersson åt på rolllistor efter som dom har exakt samma namn . Hur vet jag vem som är vem ?
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Daniel Hofverberg

Jag känner inte till att schlagersångerskan Jessica Andersson medverkat i någon dubbning, bara "den andra" Jessica Andersson.

Jag har ju dock givetvis inte sett varenda dubbning som gjorts i Sverige, så jag kan förstås inte helt utesluta möjligheten att sångerskan varit med någonstans någon gång. Enda sättet att i så fall skilja de två Jessica Andersson åt måste vara genom röstidentifiering, om man lyssnar på dubbningarna och har någorlunda koll på hur någon av de låter.

Alexander

Sångerskan Jessica Andersson är väl med i Disneys Bambi 2?

Jag har för mig det.

Daniel Hofverberg

Citat från: Alexander skrivet 30 mars 2018 kl. 07:23:10
Sångerskan Jessica Andersson är väl med i Disneys Bambi 2?

Jag har för mig det.
Det har du så rätt i; Bambi 2 hade jag totalt glömt bort i hastigheten. Där är det mycket riktigt den "rätta" Jessica Andersson som sjunger ett par av sångerna. Dock har hon väl ingen dialog där, såvitt jag minns.

Därmed är det väl förstås inte omöjligt att hon även medverkat i någon annan dubbning, men jag känner i alla fall inte till någon.