Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Care Bears: Adventures in Care-A-Lot

Startat av Samlaren, 15 februari 2020 kl. 16:27:58

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Samlaren


Daniel Hofverberg

Ja och nej. Två avsnitt av Care Bears: Adventures in Care-a-Lot har dubbats till svenska, norska, danska och finska för Netflix, i form av samlingsfilmen Krambjörnarna: Ups and Downs. Den 48 minuter långa "filmen" bestod av två avsnitt av serien. Tyvärr finns den inte längre kvar på Netflix, och verkar heller inte finnas på någon annan streamingtjänst eller ha släppts på DVD eller som digitalt köp i Skandinavien. Vad jag kommer ihåg fanns inga utsatta dubbcredits på Netflix.

Det är tyvärr det närmaste man kan komma, så resterande avsnitt av serien verkar tyvärr inte ha dubbats till något skandinaviskt språk eller sänts/släppts i Skandinavien. :(

Elios

Har Netflix överhuvudtaget utsatta dubbcredits mån tro?  ???