Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Erika

Sidor: [1] 2 3 ... 154
1
Filmer och TV-serier / SV: Julkalendern
« skrivet: Idag kl. 04:53:13 »
Känner du igen vem som sjunger ledmotivet under introt och eftertexterna? Det verkar vara det enda som inte crediterats i den officiella creditlistan, så vågar man gissa att det betyder att det är någon av de namngivna skådespelarna i listan...?

Jag känner igen sångaren, och vet att jag har hört honom tidigare... Kan dock inte komma på vem?

Citera
Serien verkar i alla fall lovande, och helt klart värt att fortsätta se.

Håller med, visserligen inte lika bra som exempelvis Tinka-julkalendrarna men ändå fullt sevärd och välgjord. :)

Gillar ni årets kalender ?

Hittills har jag upplevt den mest som slätstruken, men nu verkar det vända lite grann...

Har tyvärr inte haft möjlighet att få se vare sig Kristiania magiske tivolitheater eller Kometernes jul, men de verkar sevärda. Den sistnämnda lär vi nog kunna få se på TV4 Play/C More nästa jul, den förstnämnda kan vi nog bara hoppas SVT köper in och visar...

Vilka kalendrar har ni på dvd ?  Jag har Selmas Saga, jag gillar den för den mysiga julstämningen samt att den handlar om äventyr med lite magi.  De som är med spelar bra också, Efraim är lite rolig.

Har några stycken, har t.ex. Sunes jul

2
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
« skrivet: Igår kl. 19:32:30 »
Jag skulle vilja ha credits till Rumble nästa vecka !Inte nu igen...

Nåväl, som tidigare sagt så kommer Daniel fixa credits. Det kommer nog ta sin tid (och varför vet du), försök att ha lite tålamod.

3
Okej, vill man träna upp sin engelska, tyska eller annat språk så finns det andra ställen att göra det på. Eller så skapar man en särskild tråd för det ändamålet. I den här tråden ser jag helst att vi återgår till det ursprungliga ämnet igen. :)

4
Om Dubbningshemsidan / SV: Delvis frånvaro på grund av dödsfall
« skrivet: 6 december 2021 kl. 19:17:24 »
Nu har jag till råga på allt blivit ordentligt sjuk också, och är sängliggande med feber, snuva, halsont och huvudvärk. Troligen influensa, även om det möjligtvis kan vara Covid-19 också (dock mindre sannolikt, då jag förstås är fullvaccinerad). Så de närmaste dagarna kommer jag inte vara särskilt närvarande här, och inga uppdateringar kommer att ske. :(

Rackarns otur. :(

Krya på dig, kommer hålla koll på forumet åt dig.

5
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
« skrivet: 3 december 2021 kl. 12:25:17 »
Jag skulle jätte gärna vilja ha credits till filmen Rumble !

Det vet vi, och du får helt enkelt skaffa dig tålamod... Daniel jobbar nog på att få fram credits, även om det av förståeliga skäl tar tid.

6
Helt klart Bernard och Bianca i Australien, den är t.o.m. bättre än ettan.

7
Filmer och TV-serier / SV: Julkalendern
« skrivet: 1 december 2021 kl. 15:23:42 »
Jag reagerade också på att speakerrösten sa Julönskningen istället för Drömmarnas jul, tror också TV4/C More bestämde sig sent för vad julkalendern skulle heta på svenska...

Håller också med om TV4 och C More borde visa Drömmarnas jul linjärt, har full förståelse för att man kanske inte "vågade" med de tidigare (dubbade) julkalendrarna av diverse olika anledningar... Men nu när tidningarna t.o.m. tipsar om TV4 (Play) och C More också har en julkalender så kanske det är på tiden att man börjar tänka om? Nu är det för sent, men inför nästa år borde man kosta på sig att visa julkalendern både digitalt och linjärt.

8
Filmer och TV-serier / SV: Julkalendern
« skrivet: 1 december 2021 kl. 04:17:27 »
Credits till Drömmarnas jul:
Såg också En hederlig jul med Knyckertz (SVT:s julkalender i år) verkar vara geoblockad (det står "Kan bara ses i Sverige"), måste vara första gången det händer (bortsett från julkalendrarna som finns i Öppet arkiv)?

10
Den här gången blev det ganska blandat bland alternativen, alltifrån väldigt fria tolkningar till operor... Min favorit är tv-filmen (liknar dock mer en tv-pjäs) La Barbe-Bleue från 1986, sevärd filmatisering - dock lite konstigt med en attraktiv Blåskägg... Kändes fel. 

11
Dubbningar och röster / SV: Rumble
« skrivet: 27 november 2021 kl. 20:58:57 »
Ser gärna att du, Gstone, slutar att spamma - det är både tröttsamt och du kastar bort tid. Daniel (eller någon annan) kommer tids nog få tag på credits, så ha tålamod!

12
Filmer och TV-serier / SV: Jungle Cruise (2020)
« skrivet: 27 november 2021 kl. 20:52:09 »
Håller med. Ta det lugnt och inse att man har olika åsikter, Gstone!

13
Om Dubbningshemsidan / SV: Delvis frånvaro på grund av dödsfall
« skrivet: 25 november 2021 kl. 21:09:15 »
Beklagar sorgen. :(

Som både JRL och Steffan skrev, ta hand om dig och tänk inte på forumet (vi håller koll på det åt dig) samt hemsidan - familj och släkt är mycket viktigare.

14
Dubbningar och röster / SV: Röstdubbare som är släkt med varann.
« skrivet: 25 november 2021 kl. 19:47:41 »
Larsson är i alla fall är du väldigt vanligt efternamn så sannolikheten är väl inte så stor. Det är faktiskt så att man kan ha samma efternamn som någon utan att vara släkt.

Precis. Mig veterligen är inte Papa Dee släkt med Pernilla och de andra.

15
Dubbningar och röster / SV: Röstdubbare som är släkt med varann.
« skrivet: 25 november 2021 kl. 19:24:27 »
Vi har även även Jens Hultén och Eddie Hultén (far och son), båda har dubbat.

Sidor: [1] 2 3 ... 154