Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Scoobydoofan1

Sidor: [1] 2 3 ... 168
1
Du kan sluta med engelskan
Då använder vi svenska igen.

2
Varför skriver ni på engelska?
No idea, before the first comment in english this topic used to be in Swedish.

3
Jag är inte någon expert på tyska, men jag tror att frågan är "Ja, gör inte du det?".
no, never really learnt german, just English and obviously the basic words etc. Swedish and the other Nordic languages are related to the Germanic family tree so technically we are speaking some form of German.

4
Ja, tust du das nicht?
Understood the ja, have no idea what the rest is, by the way how long did it take you to learn german?

5
I've not used English that much lately so I'm afraid to forget it.
Why would you be afraid to forget it? Most media that Sweden has comes from the USA, not to mention the fact that there is subtitles for the content from across the sea, also the UK is basically next door if you want to take a vacation and practice some English. Although it will be the British variant of English and not the American one.

6
Und ich habe nicht deutsch geschrieben in einer lange Zeit aber das ist kein Grund es zu tun mit zufällige schwedischen Leute auf einer Synchronisierungsforum.

Es gibt andere Weise einer Sprache zu revitalisieren.
You speak german?

7
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 6 december 2021 kl. 21:32:48 »
1/10 har fåt dos 3. 10% av Sveriges befolkning vilket är bra med tanken på att det gick snabbt. Frågan är dock hur länge det kommer ta tills dom som inte har vaccin för vaccinet.

8
Do you really think that they would pay to dub something?
Probably if they don’t own the dubbing, where they not the ones who re-dubbed a few Peanuts specials?

9
Tre Rugrats-filmer kom nyligen in med svensk dubb.

Yu-Gi-Oh! säsong 1, 49 avsnitt, har bara svenskt tal.

Tre Air Bud-filmer.
Är det original dubbningen för båda serieren och filmerna eller är det ny-dubbad?

10
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 2 december 2021 kl. 17:52:28 »
Det tråkiga i allt är ju som vanligt att det är dom "drabbade" som råkar illa ut. Tror lösningen är att lugna ner samhällets begär på JAG JAG JAG... och stress stress stress.

Kan tyvärr inte svara på annat än i Västra Götalandsregionen som endå är ganska så omfattande och har många institut, sjukhus och områden. Och där valde man ju exempelvis att helt för bara några månader sedan ta bort Securitas hjälp vid ingångarna samt kravet på munskydd. Vad jag förstår det som så kan även bekanta och släkten följa med in på själva sjukhusen, men inte på mottagningen i sig eller avdelningarna.  ::) :-\

Och nu senast idag uppe i Vara i Skaraborgs området så hade Vårdcentralen krav på munskydd nu igen där personalen även bar masker. Vad jag kunde se idag och på det interna Nyhetsflödet så verkar det som att detta var något lokalt beslut, vilket jag tycker var ett väldigt klokt sådant. Åkte exempelvis bussen idag i Göteborg där minst en person hostade med symptomen för Covid19.

I mina ögon så har man antingen varit extremt korkad på regeringsnivå med att meddela regionerna hur dom skall förhålla sig. Eller så har det administrativa stått ivägen för alla beslut som man tagit. Det skulle exempelvis behövts automatiska handsprit maskiner direkt.. och inte 11 månader efter det att smittan börjat ta fart. Och man skulle inte valt att ta bort restriktionerna såhär nära inpå julen. Nu kommer det slå hårt på alla håll igen förmodligen, och då skyller man väl på dom ovaccinerade eftersom man måste ha en syndabock. Sanningen är dock att folk är FOLK. Man måste nödvändigtvis stå på varandra, handla sammtidigt, julhandla på lördagar i gallerior, äta lunch ute, kasta sig om andra bilar i trafiken när man endå skall blinka in 5 meter senare igen. Det är så människan har utvecklats i samband med fokus på sig själva och alla appar som man går och tittar i dagarna i ända. Man tappar fokus på verkligheten och räknar istället minuter och sekunder som man kan "tjäna" överallt genom att fuska sig fram bara för att komma först själv. Egoismen breder ut sig och särskilt i storstäderna där ingen säger något om någon går före i kön. Hade det funnits 100 vaccinsprutor så kan jag sätta allt jag äger på att gamarna hade sprungit över lik för att sno en sådan rakt i ögat på dom med sämre immunförsvar som faktiskt behöver den bättre.

Det krävs ingen einstein för att se allt detta. Det händer dagligen bara man stannar upp och vågar se verkligheten för så som den är och inte så som man vill att den skall vara. Skillnaden på dessa två är att den som vill inse denna faktan har makten att göra något åt det. Tyvärr så har vi nog för många självupptagna medmänniskor så jag lägger min röst på att det kommer bli rent kaos och fullständig lockdown igen. :)
Det kommet bli kaos, frågan är dock hur mycket som kommer hända med den här vågen...

11
Off-topic / SV: Coronaviruset
« skrivet: 2 december 2021 kl. 16:11:09 »
Ny börjar mängden vaccinerade öka igen och spridningen av covid är på gång.... hur dålig kommer den här vintern se ut när det kommer till smitning av covid 19?..... det ser bara mörkt ut. Man blir irriterad.

12
Dubbningar och röster / SV: Rugrats
« skrivet: 1 december 2021 kl. 17:35:39 »
Jag menar inget illa, men du menar rimligt för rymligt är när det finns mycket plats.
Förvirrad orden igen.

13
Dubbningar och röster / SV: Rugrats
« skrivet: 30 november 2021 kl. 22:51:40 »
Jag minns att när Angelica rymmer hemifrån finns där, och jag har inte sett själv fortfarande men min lillebror sagt att kvalitén är bra om man tänker på omständigheterna.
Det låter rymligt, undrar hur det ser ut på Paramount+ när det kommer till Nickelodeon serier.

14
Dubbningar och röster / SV: Rugrats
« skrivet: 30 november 2021 kl. 17:50:54 »
Jag haft tur att få tag på tre av dessa VHS som jag fick hjälp genom min lillebror och storebror.
Lillbrorsan kommer någon gång lyckas bränna ner allt till dvd så jag kan se dem utan problem
Vilka avsnitt är det och i vilken kvalité är dom?

15
Off-topic / SV: Gnälltråden
« skrivet: 27 november 2021 kl. 21:27:49 »
Så sjukt irriterande
Det är väldigt irriterande och dom finns överallt på youtube vilket är jobbigt. Finns ett par reklamer där man måste vänta 5 sekunder för att skippa eller så kan man inte skippa dom 30 sekunder reklamer.

Sidor: [1] 2 3 ... 168