Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Scoobydoofan1

#16
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  2 april 2024 kl. 21:32:24Antagligen har man väl försökt rikta in sig på samlare eftersom att fysiska medier i trots allt inte är någon så värst stor marknad längre.
Om dom riktar sig mot samlare så borde dom kanske fokusera på vissa serier eller när det finns en efterfråga beroende på vilken serie det är.
#17
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 april 2024 kl. 10:24:11En trevlig överraskning, och glädjande att formatet inte är dött trots allt. Men lite märkligt att bara släppa serierna på Steelbook, och inte som vanlig Blu-Ray...?
Vilka äldre serier? De som togs upp här var ju Marvel eller Star Wars, och det finns väl inte så jättemånga sådana från bakåt i tiden...? Och ärligt talat tror jag inte intresset är tillräckligt stort i dagens läge för de serier som finns...
Vilket förstås i sin tur beror på att ingen tror att det vore ekonomiskt lönsamt, då de flesta äldre serier nog inte är alltför eftertraktade av gemene man.
Hur ser det ens ut idag när det gäller försäljning av fysisk media? Har mängden ökat när det gäller försäljning av fysisk media?
#18
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  1 april 2024 kl. 20:47:31Intressant att om man kollar på SF Studios presssida så ska de tydligen distribuera flera steelbook-utgåvor av Disney+ serier som The Falcon and The Winter Soldier, Obi-Wan Kenobi, Moon Knight & Andor.

https://press.sfstudios.se/line-up/home-entertainment/65fbdac5852ac/page

https://press.sfstudios.se/line-up/home-entertainment/65fbe0d3563de/page

https://press.sfstudios.se/line-up/home-entertainment/65fbe286d54a2/page

https://press.sfstudios.se/line-up/home-entertainment/65fbf4d8d4bd9/page
Vad händer då med dom andra äldre serierna? Varför ges inte dom ut på DVD?
#19
Off-topic / SV: Gnälltråden
1 april 2024 kl. 12:36:03
Kollar in på tråden och det här är vad man läser?..... konstigt.


Går tillbaka till ämnet, vill gnälla på att företagen har så urusel mängd av DVD utgåvor som inte är kompletta serier av det som är utgiven på DVD och det som inte finns i Europa från Nickelodeon, Cartoon Network, Disney osv.... Deras utbud är ganska skrattretande och patetisk jämfört med vad som är utgiven i Nordamerika.
#20
Citat från: gstone skrivet 31 mars 2024 kl. 12:10:31Dan Schneider var en pedo :(
Och Brian Peck var en pedofil och våldtäcksman, att bestraffningen var bara 16 månader av fängelse är helt sjukt med tanken på att det rätta straffet borde vara livstidsfängelse.
#21
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 26 mars 2024 kl. 11:04:56Tyvärr verkar Drake & Josh inte ha släppts i sin helhet fysiskt någonstans i världen - det som finns (eller rättare sagt har funnits) är två "Best Of"-volymer, som släppts i USA och som innehåller 15 avsnitt vardera:

https://www.amazon.com/Drake-Josh-Best-Seasons-Bell/dp/B001EO5JSE/
https://www.amazon.com/Drake-Josh-Best-Seasons-Bell/dp/B001EHDSNY/

Så totalt alltså 30 av de 56 avsnitten, så lite drygt halva serien. Båda dessa är utgångna numera, men går nog att få tag i utan alltför mycket detektivarbete.

Med tanke på att DVD-utgåvorna släpptes 2006, och serien knappast har blivit mer populär de senaste åren, så har jag svårt att tro att det kommer att släppas fler DVD-utgåvor av serien. :(

De flesta (men inte alla) avsnitt finns på Paramount+ i USA, men eftersom den tjänsten inte längre finns i Sverige är det ju inte så lätt att få tag i den då det inte bara räcker med VPN. Det går säkert på något sätt, men lätt blir det knappast...
(På iTunes finns visserligen att köpa vad de kallar för "hela serien", men det innebär i praktiken samma 30 avsnitt som släpptes på DVD)
Serien är väldigt populär i Latinamerika, med tanken på att dubbningen av serien på spanska är inte bara populär utan den har varit i repris i över 20 år nu. Det tyder på att serien inte bara är väldigt omtyckt i Latinarika utan att folk där är stora fans och repris får folk att kolla på den där.
#22
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 28 mars 2024 kl. 21:41:56Jo det har hänt tidigare till exempel skådespelerskan bakom Amanda från Amanda Show som jag tyvärr har glömt efternamnet på. Men hon ignorerades och man sa att hon var tokig.
Amanda Bynes, det var hon som var stjärnan av The Amanda Show, det värsta är också att Drake bell blev våldtagen av den där pedofilen under säsong 2, det var ju när han var runt 14 - 15 år gammal..... herregud..... Är fortfarande ordlös över det som hände inte bara honom utan Brynes, MCcurdy, Cosgrove och dom andra skådespelarna, det är fortfarande sinnessjukt att allt det här pågick bakom scenerna i Nickelodeon serierna.
#23
Här är en till länk

https://www.tradera.com/en/item/301883/628255028/snobben-21-avsnitt

Det är hela samlingen utan box omslagen för box set 1 och box set 2 av snobben från Scanbox DVD utgåvorna.

Priset har redan nått 1530 kr sist om nån är intresserad av att lägga bud.

Slutpriset för annonsen när det gäller Snobben samlingen av Scanbox var 2550 kr.
#24
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 28 mars 2024 kl. 21:41:56Jo det har hänt tidigare till exempel skådespelerskan bakom Amanda från Amanda Show som jag tyvärr har glömt efternamnet på. Men hon ignorerades och man sa att hon var tokig.
Lämnade hon inte industrin eller?
#25
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 28 mars 2024 kl. 12:41:30Det är inga nyheter egentligen man har vetat om det länge men det är först nu det uppmärksammas på riktigt i och med alla som har kommit ut och berättat. De som har talat ute tidigare har man ju inte tagit på allvar men sen Jennette McCurdy släppte sin självbiografi har det blivit allt mera uppmärksammat.
Det förklarar den delen, men har inte det varit tidigare skådespelare, innan Drake bell som har sagt likadant? Inte bara det men allt det här kom fram efter Bell var i dokumentären och när han berättade sin del i Drake & Josh osv. Helt sjukt att det här hände och att det ignorerades hittills.
#26
Citat från: Will Siv skrivet 28 mars 2024 kl. 12:31:56Inte för att tala emot dokumentären, men.....

För en stor del av internet är det här inte en "nyhet"

Det är nyheter för att det finns vissa som inte viste nånting innan allt det här kom ut när det gäller Drake Bell och dom andra osv.
#27
Citat från: Will Siv skrivet 28 mars 2024 kl. 12:24:35Det beror nog inte på det.

Det är väl så man kan göra när man är en stor musik-stjärna
Vem av dom? Jämfört med skådespelarna från Nickelodeon så är det bara Drake Bell som är en stjärna inom musik, kanske inte som dom från Disney men det borde finnas andra från Nickelodeon som är också inom musikbranschen jämfört med Disney.
#28
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 28 mars 2024 kl. 12:00:34Absolut intressant, men var kan man egentligen se dokumentären? Jag har bara sett att media har återrapporterat om den. men hittar inte själv åt den på någon streamingtjänst eller kanal... :(
Vet ej men Daniel, skulle säga att det här en en stor tragedi som aldrig borde ha hänt från början.... Alla dom serierna från Nickelodeon måsta ha nånting skumt på gång bakom scenerna, och hela situationen med Drake Bell är helt sjukt. Det den där mannen och dom andra som drabbades borde aldrig ha hänt, hur tänkte Nickelodeon med det här? Alltså dom borde ha haft mycket strängare regler och följt allting från boken och gjort allt dom kunde för att säkra skådespelarna, alla av dom.
#29
Citat från: Will Siv skrivet 28 mars 2024 kl. 11:58:43Man kan ju inte vara helt säker......

men jag vågar anta att det inte var så illa oss Disney p.g.a deras striktare regler och att en "renare bild", annars hade ju flera (som Miley Cyrus, Selena Gomez och Demi Lovato) talat ut.
Är inte deras beteende ett svar? vissa av skådespelarna har varit ute och cyklat eller? Man vet aldrig men det är bara nånting som syns genom deras beteende.
#30
Citat från: Will Siv skrivet 28 mars 2024 kl. 11:37:44Finns ju också Jeanette McCurdys memoar.
Förutom McCurleys memoar så är det också andra skådespelare från äldre Nickelodeon serier som är med i avsnitten, Drake Bell är med i det nya avsnittet och det är helt sinnessjukt att det här hände dom. Frågan är dock om Nickelodeon är en kanal som har haft allt det här hur är det då med konkurrensen? Disney och Cartoon Network osv.